Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας

κλικ για μεγέθυνση

Καλαμάτα 07/01/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας υλοποιώντας την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει υπό τον γενικό τίτλο «Συμμετέχω στην Ελπίδα» συγκαλεί σύσκεψη την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο REX στην Καλαμάτα, με σκοπό την κατάθεση και καταγραφή θέσεων και πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπόνηση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη Μεσσηνία.

Στη σύσκεψη αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, ο Βουλευτής του Νομού, τέως βουλευτές, τέως υποψήφιοι βουλευτές, μέλη πολιτικής επιτροπής, μέλη ΝΟ.Δ.Ε., Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο.,
ο Υπεύθυνος Προγράμματος της Περιφέρειας, ο Τομεάρχης Περιφερειακής Πολιτικής της Γραμματείας Οργανωτικού, οι Υποψήφιοι Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, οι Δήμαρχοι Μεσσηνίας και εκπρόσωποι κοινωνικών, συνδικαλιστικών και συνεταιριστικών φορέων του Νομού.

Αποτέλεσμα της παραπάνω συνάντησης καθώς και παράλληλων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, θα είναι η συγκέντρωση προτάσεων για τη σύνταξη ενός σχεδίου με το όραμα, τους άξονες και τις δράσεις στο οποίο θα στηριχθεί η ανάπτυξη της Μεσσηνίας που όλοι μας επιθυμούμε.

Σε αυτό το σχεδιασμό λόγο και άποψη έχουμε όλοι. Στελέχη και μέλη της παράταξης μας, οφείλουμε να είμαστε παρόντες με τις ιδέες και τις προτάσεις μας.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: