Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Φλέσσας: "Δε μας ικανοποιεί η ισοπαλία"


Στην αδυναμία των παικτών του στο σκοράρισμα στάθηκε ο προπονητής της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου Φώτης Φλέσσας δηλώνοντας: "Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγχαμε το παιχνίδι.

Δημιουργήσαμε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες αλλά οι παίκτες μας που βρέθηκαν τετ-α-τετ με την αντίπαλη εστία, δεν έδειξαν την ανάλογη ψυχραιμία. Αντίθετα ενήργησαν με άγχος και νευρικότητα με αποτέλεσμα να χαθούν εύκολα γκολ. Άλλες ομάδες με μια τέτοια φάση παίρνουν το διπλό σε ανάλογα παιχνίδια.
Στα θετικά του αγώνα με τη Δόξα Χέρσου είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, η μαχητικότητα, η πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και η φανερή βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο Μπάμπη Μπλιθικιώτη, ο οποίος αν και ανέτοιμος, για όσο είχε δυνάμεις, οργάνωνε το παιχνίδι μας με μαεστρία.

Είμαι σίγουρος  ότι και με την επάνοδο του Διαμαντή Στόϊκου από το επόμενο παιχνίδι, θα βλέπουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια χωρίς φόβο, και οι φίλαθλοί μας θα μένουν ικανοποιημένοι τόσο από την εικόνα της ομάδας όσο και απο τα αποτελέσματα που θα φέρνει.

Φυσικά, ούτε λόγος για κίνδυνο να υποβιβαστεί η ομάδα από την κατηγορία, παρά το γεγονός ότι φέτος - λόγω μείωσης των ομάδων της Δ' Εθνικής - από τον όμιλό μας υποβιβάζονται επτά ομάδες."

Πηγή: http://www.nikipoligirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: