Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής


Ν Ο Δ Ε
Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
22ας Απριλίου & Μακεδονίας
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Τηλ.: 23710 22772
Φαξ: 23710 23862
E-mail: ndhalkid@otenet.gr

Πολύγυρος, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής έγινε αποδέκτρια κακόβουλων φημών, ενώ ταυτόχρονα περιήλθε σε γνώση της μια σειρά από ψευδείς ειδήσεις που αφενός στοχοποιούν τον ανώτατο θεσμό του κόμματος στο νομό και αφετέρου επιχειρούν να συρρικνώσουν την εκλογική δυναμική της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επειδή η σιωπή, για το καλό της παράταξης, δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και συνενοχή, η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής νοιώθει υποχρεωμένη να ενημερώσει τα μέλη της και ολόκληρη την τοπική κοινωνία σχετικά με τα μυθεύματα που βρήκαν χώρο στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα:

Ουδέποτε υπήρξε θέμα παραίτησης εκλεγμένου μέλους της ΝΟΔΕ.

Ουδέποτε υπήρξε θέμα παραίτησης της ΔΗΜ.Τ.Ο Ζερβοχωρίων.

Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου με θέμα την παραίτηση τους.

Τέλος, οι φήμες για σύσταση ανεξάρτητου συνδυασμού με επικεφαλής στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, για το Δήμο Ν. Προποντίδας, είναι αβάσιμες και κινούνται στο χώρο της φαντασίας.

Αναληθή σενάρια όπως τα παραπάνω εκπορεύονται από κέντρα που σκοπό έχουν να πλήξουν την παράταξη, είτε γιατί ανήκουν σε αντίπαλο χώρο είτε γιατί εκκινούν από προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις σε σχέση με προσωπικά τους συμφέροντα. 

Δυστυχώς, οι δημιουργοί και διασπορείς των ψευδών αυτών ειδήσεων, βρίσκουν συμμάχους σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία φιλοδοξούν να προαγάγουν προσωπικές φιλοδοξίες συγγενών και φίλων.

Όσοι επιχειρούν με ανάλογο δόλιο τρόπο να βλάψουν την παράταξη μας, ενόψει των εκλογών, θα αντιμετωπίσουν τη μήνη της οργανωμένης βάσης του κόμματος και ενδεχομένως και τις αντίστοιχες κυρώσεις του νόμου.

Η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής είναι αποφασισμένη να προστατέψει το κύρος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό και δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με καθεστηκυίες δυνάμεις που λυμαίνονται το χώρο της ενημέρωσης. 

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: