Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ο Κώστας Χατζής απευθύνεται στα 2.345 μέλη της “ΟΝΝΕΔ-Αλλαγή-Θεσσαλονίκη” για τον Αγώνα τους


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κώστας Χατζής απευθύνεται στα 2.345 μέλη της “ΟΝΝΕΔ-Αλλαγή-Θεσσαλονίκη” για τον Αγώνα τους

Ο Προσυνεδριακός διάλογος στα πλαίσια της ΟΝΝΕΔ και συγκεκριμένα το προσυνέδριο της νεολαίας στη Θεσσαλονίκη στάθηκε η ευκαιρία για να ανταλλάξω απόψεις με πληθώρα μελών της ΟΝΝΕΔ – Αλλαγή – Θεσσαλονίκη (http://www.onnedallagi.blogspot.com/). Με χαρά πληροφορήθηκα για τη δημιουργική, πρωτοποριακή, αλλά και επαναστατική τους παρουσία στον πάντοτε ευαίσθητο και ταυτόχρονα σημαντικό, για όλη την Ελλάδα, χώρο της Θεσσαλονίκης.

Καθώς η νεολαία μας βαδίζει προς την πρωτόγνωρη, δημοκρατική διαδικασία της εκλογής Προέδρου από όλα τα μέλη, η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε με τιμά ιδιαίτερα. Με τιμά γιατί με την παρουσία και τη δράση σας εφαρμόζετε στην πράξη το τρίπτυχο που διάλεξα ως προμετωπίδα: Ήθος – Ιδεολογία – Μαχητικότητα. Στα πρόσωπα σας αναγνωρίζω νέους ανθρώπους που δίνουν τους προσωπικούς και τους παραταξιακούς τους αγώνες μακριά από εφήμερες σειρήνες. Στα πρόσωπα σας διακρίνω:

* Το ήθος που απαιτείται για να αποτελεί η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας. Χωρίς αποκλεισμούς και μηχανισμούς επιβολής, με σεβασμό των διαφορετικών απόψεων και μακριά από προσωπικές στρατηγικές που πληγώνουν και απομακρύνουν τους νέους.

* Την ιδεολογία που απαιτείται για να αποτελεί η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης κέντρο παραγωγής πολιτικής. Με ανοιχτούς ορίζοντες, με ξεκάθαρες θέσεις και με σαφή πολιτικό προσανατολισμό. Η ΟΝΝΕΔ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας με καταστατικά κατοχυρωμένο ρόλο και δεν μπορεί να αποτελέσει Μη Κυβερνητική Οργάνωση.

* Τη μαχητικότητα μιας ομάδας νέων ανθρώπων που επέλεξαν να επιδείξουν θάρρος, τόλμη και γενναιότητα. Μίας ομάδας νέων ανθρώπων που ενσαρκώνουν τα ιδεώδη της ΟΝΝΕΔ και υψώνουν τη φωνή της καθαρής τους συνείδησης και της έντιμης αγανάκτησής τους απέναντι σε ότι μας πληγώνει.

Χαιρετώ αγωνιστικά όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ – Αλλαγή – Θεσσαλονίκη και τα προτρέπω να συνεχίσουν τη γενναία τους προσπάθεια έτσι ώστε σύντομα να ξεπεράσουν τα Δύο Χιλιάδες Τριακόσια Σαράντα Πέντε, έως σήμερα, μέλη και να αποτελέσουν αιχμή του δόρατος για την ΟΝΝΕΔ και τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Συνεχίστε να μάχεστε για τα ιδανικά και τις αξίες της παράταξης μας. Η φωνή σας είναι δυνατή και καθαρή. Το φρόνημα σας είναι ακμαίο. Όλοι μαζί οι νέοι άνθρωποι θα χτίσουμε την ΟΝΝΕΔ που ονειρευόμαστε. Μία ΟΝΝΕΔ πολιτικά σκεπτόμενη, ανοικτή σε όλους, σύγχρονη και πρωτοπόρα.

Όλοι μαζί οι νέοι θα φέρουμε την …

ΟΝΝΕΔ ψηλά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα 2.345 μέλη που τα είδε η ΟΝΝΕΔ Αλλάγή Θεσσαλονίκης;;;

Η μήπως τα είδε ο Κώστας Χατζής;;

Τι εννοεί με τον όρο μέλη ο ποιητής;; Όπως λέμε γράφτηκα στην τοπική της ΟΝΝΕΔ τώρα γραφόμαστε και στην ΟΝΝΕΔ Αλλαγή ;;; Τι είναι αυτό το πράγμα που λέγεται
onned allagi thessalonikis (kostas xatzis) ?????

OEO????