Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Απόφαση Πολιτικής Προστασίας για την Χαλκιδική


Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Νομάρχη Χαλκιδικής κ. Αστέριου Ζωγράφου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με την υπ’ αριθμ. 1120/12-2-2010 απόφαση κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας τους Δήμους:

Σταγείρων – Ακάνθου, Παναγίας, Αρναίας, Τορώνης, Σιθωνίας, Μουδανιών και Πολυγύρου, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2010 με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση ο συντονισμός για την αντιμετώπιση της υπάρχουσας δυσμενούς κατάστασης θα ανατεθεί στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής.

Στο Στρατώνι ακόμα είναι κομμένα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Οι κάτοικοι δεν έχουν νερό και ο Δήμος Σταγείρων - Ακάνθου εφοδιάζει τον κόσμο με εμφιαλωμένο νερό. Ο πρόεδρος του Τ.Σ. Στρατωνίου Νίκος Ζαγοράκης μιλώντας στην Τηλεόραση SUPER είπε ότι, κάθε προσφορά που γίνεται με αγάπη, (νερό κλπ) θα είναι ευπρόσδεκτη.

Το Στρατώνι επισκέφθηκαν την Παρασκευή ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Αρ.Λαφαζάνης, ο βουλευτής ΚΚΕ Θεσσαλονίκης Αγγ.Τζέκης, εκπρόσωποι της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο το Στρατώνι θα επισκεφθεί ο Ευρωβουλευτής Μιχ.Βλαχόπουλος. Την Κυριακή θα επισκεθφεί την περιοχή η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη.

Πηγή: Τα Νέα της Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: