Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Το ανένταχτο Πατριωτικό Κίνημα και η περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά


Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει ένα ανένταχτο Πατριωτικό Κίνημα το οποίο απέχει από τις εκλογές.

Οι λόγοι που οδήγησαν την απομάκρυνση των Ελλήνων Πατριωτών από το πολιτικό σύστημα είναι πολλοί και διάφοροι. Περισσότερο έχει να κάνει με την διαφθορά και την διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος που διέπει την ραχοκοκαλιά του Πολιτικού μας Συστήματος.

Οργανωμένοι κλακαδόροι, των δύο μεγαλύτερων κομμάτων περισσότερο, σε απόλυτη συγχορδία με τα δύο κόμματα της αριστεράς κραυγάζουν σε όλους τους τόνους ότι όλοι οι αγνοί Έλληνες Πατριώτες εκτός κομματικών μαντριών είναι φασίστες, ναζιστές και ακροδεξιοί.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακροδεξιά. Στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει. Την ακροδεξιά στην Ελλάδα την ενταφίασε η χούντα των Συνταγματαρχών και την ταφόπλακα την έβαλε η Νέα Δημοκρατία από πάνω.

Όμως όλοι οι αγνοί, όλοι οι ζωντανοί, όλοι οι μη-επαγγελματίες Πατριώτες (γιατί υπάρχουν και αυτοί που πουλάνε τα πάντα), περιμένουν έναν σοβαρό άνθρωπο να τους πείσει να τον ακολουθήσουν.

Αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Όμως οι Έλληνες Πατριώτες που έχουν κατηγορηθεί ακόμα και για την δολοφονία του Καποδίστρια από το σύστημα, περιμένουν. Περιμένουν να δούνε φως. Μέχρι στιγμής είδαν βαρονίες, τζάκια, συνέχεια τζακιών και πως να βολευτούνε τα παιδιά του Μητσοτάκη.

Δεν γίνεται έτσι Αντώνη Σαμαρά να έρθει κανένας Πατριώτης στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να ανοίξετε τις πόρτες σε αυτούς που έχουν την Ελλάδα και το Έθνος στην καρδιά τους και δεν είναι τσιράκια των διεφθαρμένων βουλευτών και πολιτικάντηδων.

Πως θα γίνει αυτό; Ίσως με μία μετονομασία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ελληνικός λαός και οι Πατριώτες που σε ψήφισαν, σου δώσανε την εντολή να αλλάξεις τα πάντα. Μέχρι στιγμής αλλαγές σημαντικές δεν είδαμε. Όμως εμείς έχουμε την υπομονή του βοδιού, που έλεγε και ο Πολύδωρας κάποτε. Περιμένουμε μέχρι το Συνέδριο, να δούμε τι θα προκύψει από αυτό.

Μία είναι η ιδεολογία. Πιστεύουμε στο Έθνος σαν πρωταρχική μας αξία. Τα υπόλοιπα είναι λογοπαίγνια, κάτι φιλελευθερισμοί, και άλλοι -ισμοί είναι απλά για λαϊκή κατανάλωση.

Εάν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, τότε το ΠΑΣΟΚ θα μείνει κυρίαρχο και θα μας καθίσει στο σβέρκο τρεις τετραετίες τουλάχιστον.

Στο κάτω κάτω δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία επειδή είναι Πρόεδρος της ο Σαμαράς. Αν δεν υπήρχαν τα blogs και οι Έλληνες Πατριώτες, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι εκδότες θα είχαν επιβάλει αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας τη Ντόρα Μητσοτάκη. Ο Σαμαράς θα είχε οδηγηθεί σε παραίτηση και τώρα θα ήταν σπίτι του.

Εν τω μεταξύ υπάρχει ένας νόμος - τέρας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον οποίο δημιούργησε ο Παυλόπουλος και βάζει σε εφαρμογή το ΠΑΣΟΚ. Έτοιμο τον βρήκε, έκανε μερικές προσθήκες και αλλαγές και πάει να τον περάσει. Με αυτόν τον νόμο, το ΠΑΣΟΚ θα κυριαρχήσει στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον Καποδίστρια 2. Αυτό δεν το βλέπουν στη Νέα Δημοκρατία;

Φυσικά εμείς στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά και περιμένουμε να δούμε πότε θα γίνει η Πατριωτική στροφή στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που μας υποσχέθηκε όταν ήταν υποψήφιος για την Προεδρεία.

Όταν πραγματοποιηθεί αυτή η Πατριωτική στροφή, τότε και το Κίνημα των ανένταχτων Ελλήνων Πατριωτών, που δεν λύγισε για να προσχωρήσει και να προσκυνήσει το λαϊκίστικο ΛΑ.Ο.Σ. θα ενισχύσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την ψήφο του και με την ανοχή του.

Όμως και οι καρεκλοκένταυροι της Ρηγίλλης θα πρέπει να ανοίξουν τις πόρτες των Τοπικών, Δημοτικών επιτροπών και στους ανένταχτους Πατριώτες. Μέχρι τώρα όλες οι πόρτες είναι κλειστές. Δώστε και καμια θέση σε κανέναν άνθρωπο εκτός των κομματόσκυλων που κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους και εναλλάσσονται στις καρέκλες.

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε ουσιαστικές αποφάσεις και όχι λεπτές ισορροπίες στρατοπέδων.

Αυτά και θα επανέλθουμε.

ta-anilia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: