Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Τα αρρωστημένα μυαλά ξαναχτύπησαν στον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου

Τώρα κατέβασαν και πέταξαν την Ελληνική Σημαία


Είτε αυτοί που πριν από ένα μήνα βεβήλωσαν τον τάφο και έκλεψαν τη σορό του μεγάλου εθνικού ηγέτη του Ελληνισμού, Τάσσου Παπαδόπουλου, ήταν Τούρκοι ή Τουρκοκύπριοι, είτε ήταν νενέκοι Ελληνοκύπριοι ή Ελλαδίτες, το βέβαιο είναι ότι η αρρώστια και το μίσος που έχουν και στο μυαλό και στην ψυχή τους δεν έχουν όρια.

Προφανώς δεν ικανοποιήθηκαν από ό,τι έκαναν πριν από ένα μήνα και τώρα θέλησαν να ξαναδείξουν το μίσος τους εναντίον όσων συμβολίζει για τον Ελληνισμό ο αείμνηστος ηγέτης. Πήγαν, λοιπόν, στο μνήμα, κατέβασαν από τον ιστό τη γαλανόλευκη και την πέταξαν έξω από το χώρο του κοιμητηρίου.

Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε. Όσο κι αν χτικιάζουν, όσο κι αν τρελαίνονται που βλέπουν την καθημερινή αναγέννηση του πατριωτικού φρονήματος και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όσο κι αν προβαίνουν σε ενέργειες που έχουν σκοπό την πτώση του ηθικού του Ελληνισμού, δεν θα πετύχουν τίποτα. Αντιθέτως, θα ατσαλώνουν μέσα μας την αποφασιστικότητα για αγώνα πατριωτικό, με σκοπό την υπεράσπιση των δικαίων του Ελληνισμού και την απόκρουση της πολυεπίπεδης επίθεσης που υφίστανται σήμερα και η πατρίδα και το έθνος.

Πηγή: Πατριωτικός Λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: