Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Απάντηση της Ελληνορωσικής Συμμαχίας στο e-mail που της στείλαμε


Αθήνα 23/12/09

Προς τους διαχειριστές του ισολογίου Τα Ανήλια

Αγαπητοί φίλοι,

Εύλογες οι απορίες σας και τα ερωτηματικά σας. Ευχαρίστως, ως Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, επικοινωνώντας δηλαδή ως πατριώτες προς πατριώτες, να σας απαντήσουμε.

Σχετικά με τον κ. Δρούτσα, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και την στάση του στο σχέδιο Ανάν και την εν γένει στάση του, στα εθνικά ζητήματα. Να σας υπενθυμίσουμε απλώς ότι, την ώρα που εμείς, με δικά μας έξοδα πήγαμε στην Κύπρο για να σταθούμε δίπλα στον Εθνάρχη μας Τάσο Παπαδόπουλο και στον αγώνα που έδινε για το ιστορικό του όχι, ο κ. Δρούτσας και οι συν αυτώ, αγωνίζονταν λυσσαλέα να γίνει αποδεκτό από τον κυπριακό λαό το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν. Την ίδια ώρα που διάφοροι «καλοθελητές» καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα που βρέθηκαν επίσης εκείνη την περίοδο στο μαρτυρικό μας νησί, πληρωμένοι μάλιστα από διάφορα, πέραν της Ελλάδας κέντρα προπαγάνδας για να επιβάλλουν αγοράζοντας συνειδήσεις, το σχέδιο Αναν.

Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως, της επίθεσης δηλαδή του Ουράνιου Τόξου, εναντίον κυβερνητικού στελέχους και μάλιστα υψηλόβαθμου της Ελλάδας μας, εκλεγμένου από τον λαό, είναι εντελώς διαφορετική. Μια που εμείς αντιλαμβανόμαστε επιθέσεις τέτοιου τύπου, ως επιθέσεις κατά της δικής μας αξιοπρέπειας, ως Ελλήνων. Δεν μπορούμε δηλαδή να παραδώσουμε τους ηγέτες μας, όποιοι και αν είναι αυτοί, (όπως πχ έκαναν οι Σέρβοι με τους ηγέτες τους), σε ξένα κέντρα. Είναι δική μας και μόνο δική μας υπόθεση να τους «δικάσουμε και να τους καταδικάσουμε», πάντα με πολιτικούς όρους φυσικά

Ένα παράλληλο παράδειγμα είναι οι επιθέσεις που δεχόμαστε ως Ελλάδα συνολικά από ξένα κέντρα, σε σχέση με την οικονομία μας. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, ποιοι «έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε, τον κόπο του ελληνικού λαού». Είναι οι ίδιοι που κυβέρνησαν και κυβερνούν από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν την Πατρίδα μας.

Αυτή ωστόσο η θλιβερή πραγματικότητα, δεν μας επιτρέπει να μπούμε στη λογική του να επιχαίρουμε όταν τα ξένα κέντρα καθυβρίζουν και χλευάζουν καθημερινά την Πατρίδα μας για τα οικονομικά της χάλια και να παγιδευόμαστε στη λογική του τύπου: Αυτοί βούλιαξαν το καράβι, ας κοιμηθούν τώρα όπως έστρωσαν. Γιατί μαζί με το καράβι που βουλιάζει, θα πάμε και εμείς και η Πατρίδα μας. Το όραμα δηλαδή των αρχιμαστόρων προγόνων μας και το σπίτι των παιδιών μας. Μην ξεχνάτε εξάλλου αυτό που μας έχει διδάξει η ιστορία: Κάθε φορά που ο άφρον λαός, έμπαινε στην λογική του «να κοιτάξει ο καθένας την πάρτη του», το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί η χώρα και φυσικά μια φούχτα γενναίοι, να στέκονται όρθιοι για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Φανταστείτε να έμπαινε ο Μαύρος Καβαλάρης Πλαστήρας σε αυτού του τύπου την λογική. Να μην συμμάζευε δηλαδή τα απομεινάρια του ελληνικού στρατού επειδή προδόθηκε όλη η υπόθεση της Μικρασίας και από τους μεν και από τους δε πολιτικούς ταγούς εκείνης της εποχής, και να μην έβαζε φράγμα στην επέλαση των Τούρκων.

Θα μπορούσαμε να σας αναφέρουμε πολλά τέτοια ιστορικά παραδείγματα, αλλά επειδή γνωρίζουμε και παρακολουθούμε τον αγώνα σας εδώ και καιρό, είμαστε σίγουροι πως αντιλαμβάνεσθε αυτό το οποίο διευκρινίζουμε. Πως σε καιρούς δύσκολους για την Πατρίδα και τον λαό μας, όπως πάντα γίνονταν στον δύσμοιρο τούτον τόπο, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε όρθιοι. Όχι φυσικά υπερασπιζόμενοι τον κ. Δρούτσα και κάθε κύριο Δρούτσα, αλλά την δική μας αξιοπρέπεια ως Έθνους, Πατρίδας και Λαού.

Σχετικά τώρα με το επιχείρημά σας, πως δεν θα πρέπει να δίνουμε βήμα σε κέντρα που παίζουν διάφορα παιχνίδια ξένων συμφερόντων στην πατρίδα μας, έχουμε την πεποίθηση ότι αυτή η τακτική, έχει χρεοκοπήσει σε πολλαπλά επίπεδα.

Χρεοκόπησε σε βάρος μας η λογική πχ το να κλείνουμε τα αφτιά μας στις επιλογές του Τίτο από το 1947 μάλιστα, το οποίο και έστησε τη βάση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα μάλιστα οξυμένο με τη Μακεδονία μας.

Χρεοκόπησε η επιλογή να μιλάμε από τη συνθήκη της Λωζάνης μέχρι σήμερα για μουσουλμάνους στη Θράκη, κλείνοντας τα μάτια και τα αφτιά μας στη συστηματική δουλειά των Τούρκων, οι οποίοι δημιούργησαν ένα νέο status quo στην περιοχή αυτή, με την ανεξέλεγκτη μάλιστα δράση του τουρκικού Προξενείου. Μια εγκληματικά λανθασμένη στρατηγική την οποία δυστυχώς αγαπητά αδέλφια, εμείς, ο λαός και πιο συγκεκριμένα οι Βορειοελλαδίτες τη λουζόμαστε και θα συνεχίζουμε να τη λουζόμαστε, όσο δεν αντιμετωπίζουμε με όρους ξεκάθαρους και κάθετους τους εχθρούς μας.

Έτσι λοιπόν και με την υπόθεση των κέντρων που λειτουργούν στη χώρα μας, εξυπηρετώντας εχθρικές προς την Πατρίδα και τον λαό μας επιλογές, ξένων και καλοπληρωμένων κέντρων μαύρης προπαγάνδας και αποσταθεροποίησης της χώρας μας, η εκτίμησή μας είναι πως πρέπει να «μην ρίχνουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί» αλλά να τα οδηγούμε εκεί που τους πρέπει: Στον σκουπιδοτενεκέ.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να ξεμπροστιάσουμε τους πράκτορες, έμμισθους και άμισθους. Δεν έχουμε πια την πολυτέλεια, να επιμένουμε στη λογική: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, επειδή εγώ επιλέγω να μην το βλέπω». Και φυσικά να τους αντιμετωπίσουμε ως αυτό που είναι: Εχθρούς δηλαδή του Έθνους, της Πατρίδας και του Λαού μας.

Τέλος, αναφορικά με το αν η Ελληνορωσική Συμμαχία, είναι κέντρο εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων ή όπως χαρακτηριστικά λέτε «αν τα νήματά της τα κινεί η Μόσχα», το είπαμε ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματος στο πρώτο μας Δελτίο Τύπου: /Η «Ελληνορωσική Συμμαχία», ξεκαθαρίζει ευθύς εξαρχής ότι, δεν πρόκειται για ένα πολιτικό κίνημα που στοχεύει στην όποια τύπου προσάρτησή του σε κανενός είδους «διεθνή προστάτη». Αντίθετα, φέρνει στην επιφάνεια την πολιτική εκείνη αλήθεια, που λέει πως όσο η διεθνής κοινότητα κινούνταν στους ρυθμούς του πολυπολικού συστήματος των διεθνών ισορροπιών, με όλα τα αρνητικά του, μικρές χώρες όπως η Ελλάδα, «είχαν το κεφάλι τους ήσυχο». Και αυτή η ισορροπία, πρέπει και θα αποκατασταθεί, με την δυναμική παρουσία της «Ελληνορωσικής Συμμαχίας» στην πατρίδα μας. /

Θα προσέξατε προβανώς, πως σύμβολό μας είναι ο εθνεγέρτης, νεομάρτυρας, ποιητής Ρήγας Φεραίος. Το ανεκπλήρωτο του όραμα ατενίζουμε, την αποκατάσταση δηλαδή των φυσικών, ιστορικών συμμαχιών του Έθνους μας με τους ομόδοξους λαούς της ανατολικής Ευρώπης που για μια χιλιετηρίδα, στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Που φυσικά με όλα τα αρνητικά που προέκυψαν στο διάβα της κοινής ιστορίας, παραμένουν για μας, χίλιες φορές προτιμότεροι από τους αμερικανοεγγλέζους που οδήγησαν τη χώρα μας σε όλες τις καταστροφές που υπέστη στη νεότερή της ιστορία.

Η αποκατάσταση της διαταραχθείσας από το ατλαντικοτραφές πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας γεωπολιτικής ισορροπίας, προς όφελος πάντα του Έθνους, της Πατρίδας και του Λαού μας, είναι ο κεντρικός μας στόχος.

Όσο για τα οικονομικά μας, αγαπητά αδέλφια, σας υπενθυμίζουμε ότι αγώνες όπως οι δικοί μας αλλά και οι δικοί σας και όλων αυτών που παλεύουν στον δύσμοιρο τούτο τόπο, να κρατήσουν το κεράκι της ελπίδας αναμμένο, ΔΕΝ ΚΑΘΟΘΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Γιατί πολύ απλά, όλα τα κέντρα συμφερόντων, ακολουθούν το ίδιο μοτίβο από την εποχή του Μέτερνιχ: Αν υπάρχουν μπίζνες και συμφέροντα, επενδύουμε. Αν όχι, μας αφήνουν αδιάφορους ή τα πολεμάμε. Και η δική μας πολιτική οντότητα, ως ένα κίνημα Πατριωτικό και Κοινωνικό, δεν εξυπηρετεί, δεν μπορεί να εξυπηρετεί οργανωμένα συμφέροντα.

Έτσι λοιπόν, εμείς της Ελληνορωσικής Συμμαχίας, του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος, πράττουμε αυτό που έπραξαν όλοι όσοι πριν από μας, αγωνίσθηκαν για τον κομμάτι αυτό της γης όπου είναι θαμμένοι οι παππούδες μας: Στηρίζουμε τον αγώνα μας, με την ανοχή των οικογενειών, των φίλων, των αδελφών και των παιδιών μας. «Κλέβοντας» δηλαδή από το υστέρημά τους. Γιατί αγώνες σαν τους δικούς μας και τους δικούς σας αδέλφια, δεν γίνονται διαφορετικά.

Γιατί «Πατρός τε και Μητρός Τε και απάντων των Προγόνων, Τιμιότερον εστί η Πατρίς».


Με τιμή και σεβασμό στον αγώνα σας

Το Γραφείο Τύπου της Ελληνορωσικής Συμμαχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: