Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Σάντος: “Δεν έχουμε προκριθεί ακόμα”


Δεν θεωρεί τελειωμένη την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ο Φερνάντο Σάντος.Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της ρεβάνς με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα, ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να παρουσιαστούν χαλαροί, αλλά σοβαροί και πειθαρχημένοι, προκειμένου να αποφύγουν έναν αποκλεισμό σοκ.

«Αν είμαστε χαλαροί δεν πρόκειται να περάσουμε. Εφησυχασμός δεν υπάρχει. Έχουμε κάνει σημαντικό βήμα με τη νίκη εκτός έδρας, αλλά, όπως είπα και στη Νορβηγία, είναι μία προκριματική φάση. Τελειώσαμε με το πρώτο ημίχρονο και μας περιμένει το δεύτερο. Έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να το κάνουμε αυτό πρόκριση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πολύ συγκεντρωμένοι, να σεβαστούμε τον αντίπαλο και την αξία του, να έχουμε
εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Αν έχουμε αυτήν τη συνταγή και την ακολουθήσουμε κατά γράμμα, οι πιθανότητες
να περάσουμε είναι πολύ μεγάλες. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα. Η Βαλερένγκα ξέρει ποδόσφαιρο, θα παίξει χωρίς άγχος, ελεύθερα και ανοικτά, δεν έχει να χάσει κάτι, έρχεται να τα παίξει όλα για όλα, να εκμεταλλευτεί τις όποιες πιθανότητες έχει. Πρέπει να παίξουμε αυτό που μπορούμε και ξέρουμε»,ήταν τα λόγια του Σάντος.

Μία αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς

Μόνο μία αλλαγή αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα του ο Φερνάντο Σάντος, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Νορβηγούς. Ο Ηλίας Αναστασάκος θα πάρει τη θέση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που είναι τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τους ανέτοιμους Πάμπλο Κοντρέρας και Μίρκο Σαβίνι.

Στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Χαλκιάς, έχοντας μπροστά του, ως δίδυμο στα στόπερ, τους Τσιρίλο και Μπιζέρα. Στα δεξιά της άμυνας θα παίξει ο Σνάουτσνερ και αριστερά ο Λίνο. Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Φωτάκης, ο οποίος όμως θα εναλλάσσεται με τον Ίβιτς, ο οποίος θα είναι λίγο πιο προωθημένος. Δεξιό εξτρέμ ο Κονσεϊσάο και αριστερά ο Σορλέν, ενώ μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Αναστασάκος.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι Κρέσιτς, Μαλεζάς, Βερόν, Αμπουμπακάρι, Κουτσιανικούλης, Φιλόμενο και Παπάζογλου.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: