Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής


Πολύγυρος, 2 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρόγραμμα περιοδειών που εκπονήθηκε από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής, τον περασμένο μήνα, και το οποίο περιλάμβανε επισκέψεις κλιμακίου της ΝΟΔΕ στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις του κόμματος στο Νομό, οι οποίες εδρεύουν στις αντίστοιχες καποδιστριακές έδρες των πρώην Δήμων της Χαλκιδικής.

Στις πολυπληθείς αυτές συναντήσεις αυτές συμμετείχαν παλιά και νέα στελέχη της παράταξης τα οποία εξέφρασαν την πίστη τους στις αρχές και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα επέδειξαν υψηλό δείκτη ετοιμότητας σε σχέση με τις αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις.
Συμπέρασμα των συσκέψεων αυτών είναι το μεγάλο ποσοστό συσπείρωσης της οργανωμένης βάσης της παράταξης και το αγωνιστικό πνεύμα των Τοπικών Οργανώσεων. Κατά την περιοδεία υπήρξε έντονα πολιτικός διάλογος και παραγωγή πολιτικής πράξης με ανταλλαγή ιδεών σε σχέση με τα καίρια ζητήματα της χώρας, και της Χαλκιδικής.

Αναπόφευκτο συμπέρασμα των συναντήσεων υπήρξε η αποστροφή των πολιτών στις κυβερνητικές επιλογές, οι οποίες οδηγούν σε απαξίωση την καθημερινότητα και σε μηδενισμό το εισόδημα των κατοίκων και της Χαλκιδικής. Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την επίμονή της παράταξης μας σε ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής με άξονα την ανάπτυξη και την κριτική στις αποφάσεις μιας ανάλγητης και επικίνδυνης Κυβέρνησης, που δεν φείδεται εθνικού κεφαλαίου με αποκλειστικό σκοπό την πολιτική της επιβίωση. Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στις καιροσκοπικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες για να επιτευχθεί με τον πιο γνήσιο τρόπο η έκφραση της λαϊκής βούλησης.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: