Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ο Βύρων Πολύδωρας και η γάτα

Ο Βύρων Πολύδωρας στηρίζει τη Ντόρα Μητσοτάκη





Ακούστε τι έλεγε ο Βύρων Πολύδωρας στην Άμφισσα, την ώρα της καταστροφής του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας, απευθυνόμενος στους Αγροφύλακες.


Ενώ καιγόταν ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας, 30 χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών, ο Πολύδωρ δήλωνε στην Άμφισσα αμέριμνος για τα μάτια του αετού, την υπομονή ενός βοδιού, την γιαγιά του, κάτι ουρανοξύστες και άλλες ασυναρτησίες.

Πόσο καλό έκανε αυτό στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή τότε; Όλα τα βαρίδια μαζεύτηκαν στους υποστηρικτές της Ντόρας Μητσοτάκη.

Φυσικά σε εμάς δεν έκανε εντύπωση η στήριξη του Πολύδωρα στη Ντόρα Μητσοτάκη. Κάποτε είχαν κηδέψει μαζί με τον Μητσοτάκη δημόσια δαπάνη τον Μάρκο Βαφειάδη. Επόμενο ήταν να την στηρίξει.

Όλοι στις κάλπες. Να δώσει η Βάση την απάντηση που τους αρμόζει. Θέλετε να δείτε το κόμμα στα χέρια αυτών που το έβλαψαν;

Ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τουρκικού Στρατού από την Κύπρο

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ:


Κωνσταντινούπολη- Ειδικού Συνεργάτη αποκλειστικά για το Foreign Press

Μια εντυπωσιακή κίνηση προετοιμάζουν μεθοδικά και προσεκτικά Τούρκοι αξιωματούχοι εν όψει των σημαντικών διεργασιών στο Κυπριακό που ενδεχομένως θα μεταμορφώσει τον «οδικό χάρτη» του ζητήματος, αλλά θα καθορίσει και σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη των συνομιλιών Χριστόφια -Ταλάτ: Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης - κατ’ αρχήν τμηματικής- των τουρκικών δυνάμεων από την Κύπρο. Μια τέτοια απόφαση θα έχει πολλαπλά οφέλη για την Άγκυρα και τις διπλωματικές της επιδιώξεις.

Η πρόταση που επεξεργάζεται από έμπειρα στελέχη της Τουρκικής διπλωματίας, εντάσσεται και καθοδηγείται από το δόγμα των «μηδενικών προβλημάτων» με τις γειτονικές χώρες, του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, με τελικό στόχο να «αιφνιδιασθεί» θετικά η Διεθνής κοινότητα.

Η συζήτηση για το ενδεχόμενο αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο δεν γίνεται μυστικά. Και αυτό εξηγειτε εύκολα. Καθώς, κατά την πάγια τακτική ορισμένων καθεστώτων –κυρίως όμως στην Τουρκία με τις ευαίσθητες ισορροπίες σε ζητήματα εθνικού περιεχομένου- αφήνουν εντέχνως να διαρρεύσει η πληροφορία σε ΜΜΕ, για να ξεκινήσει ένας άτυπος διάλογος αλλά παράλληλα να προετοιμασθεί και η κοινή γνώμη για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Ο πρώτος που έκανε την αρχή ήταν ο αναλυτής της εφημερίδας “Hurriyet”, Φατίχ Τσεκίργκε αμέσως μετά την επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς στην Αθήνα. Γράφει ο Τσεκίργκε: “…Ο στρατός στη Βόρεια Κύπρο αποτέλεσε το αντικείμενο του συνεδρίου όπου μίλησε ο Υπουργός Επικρατείας και Επικεφαλής των ευρωτουρκικών διαπραγματεύσεων Εγκεμέν Μπαγίς πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, καθώς και των συζητήσεων στο αεροπλάνο της επιστροφής του στην Τουρκία.

Ο Μπαγίς στο συνέδριο αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο με την Αρμενία, το Κουρδικό άνοιγμα και την άρση της βίζας με τη Συρία, ενώ διαμήνυσε πως η Τουρκία είναι έτοιμη και για την επίλυση του Κυπριακού ζητήματος. Η παρέμβαση ενός ομιλητή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μπαγίς με τα λόγια «Μιλάτε για ειρήνη όμως εσείς έχετε εκεί χιλιάδες στρατιώτες. Έχετε στρατό κατοχής» σημάδεψε το συνέδριο.

“Ας σοκάρουμε την Διεθνή Κοινότητα”

Ο Τσεκίργκε στην ανάλυση του θέτει άμεσα την ερώτηση : «…Τι θα γινόταν αν αποσύραμε τους στρατιώτες μας από τη Κύπρο με μια ξαφνική απόφαση; Να σοκάρουμε τον κόσμο. Να λέγαμε «η Τουρκία δεν είναι χώρα με στρατιωτικό καθεστώς, είναι μια πολιτική και ειρηνική χώρα». Χρειάζεται να έχουμε οπωσδήποτε στρατό στη Κύπρο για να την υπερασπιστούμε; Ο τουρκικός στρατός είναι ένας τεράστιος στρατός. Η επέμβαση στο νησί θα ήταν θέμα δευτερολέπτων. Αυτό το ξέρει καλά η Ελλάδα. Γιατί υπάρχουν τόσα αεροσκάφη, αναπτυγμένα όπλα, δεξαμενόπλοια και αεροπλάνα; Έχει ανάγκη η Τουρκία να κρατά τόσο πολύ στρατό εκεί για να είναι αποτρεπτική;»

Το άρθρο του αναλυτή της “Hurriyet” απετέλεσε την κατάλληλη αφορμή(αυτός εξάλλου ήταν και ο στόχος) να ξεκινήσει δειλά ένας άτυπος διάλογος μεταξύ διπλωματών, ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Bahçeşehir Τσεγκίζ Ακτάρ δήλωσε πως ο αριθμός των στρατιωτών που βρίσκονται στη Κύπρο είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό που απαιτεί το πρόβλημα. Επισημαίνοντας ότι υπάρχουν περίπου 40 χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες στη Κύπρο, ο Ακτάρ συνεχίζει λέγοντας: «Αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός για ένα τόσο μικρό κομμάτι έδαφους. Θα μπορούσαν να αποσυρθούν μικρές μεραρχίες ως χειρονομία καλής θέλησης. Είχε συζητηθεί και στο παρελθόν κάτι τέτοιο.

Ούτως ή άλλως, το θέμα της απόσυρσης υπήρχε και στο Σχέδιο Ανάν. Κάποια συμβολικά βήματα που θα έκανε η κυβέρνηση εκεί θα στήριζαν ουσιαστικά τη λύση. Οι πτήσεις πάνω από τα νησιά και ο στρατός στη Κύπρο είναι το τελευταίο οχυρό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η απόσυρση του στρατού θα αποδείκνυε πως η κυβέρνηση είναι ο φορέας που έχει τον τελευταίο λόγο για τα καθήκοντα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων». Ο Ακτάρ καταλήγει λέγοντας «Μία τέτοια συμβολική κίνηση θα δείξει τη σοβαρότητα και τη βούληση της Τουρκίας στο θέμα της επίλυσης. Ένα τέτοιο βήμα όχι μόνο δεν θα υπονομεύσει τα άλλα ανοίγματα, αλλά αντιθέτως θα ενισχύσει το έργο της κυβέρνησης. Θα έχει μεγάλη σημασία».

Την ίδια θέση υποστήριξε και ο πρώην πρέσβης Τεμέλ Ισκίτ τονίζοντας ότι η παρουσία του τουρκικού στρατού στη Κύπρο είναι το κυριότερο από τα στοιχεία που εξασθενούν διεθνώς τις θέσεις της Τουρκίας. Ο Ισκίτ επισημαίνει ότι η απόσυρση του στρατού θα ήταν ένα βήμα προς την επίλυση : «Δυστυχώς Τουρκοκύπριοι και Ελληνοκύπριοι αποφεύγουν τέτοιες θαρραλέες χειρονομίες ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.

Η απόσυρση 3.000 με 5.000 στρατιωτών δεν θα συνιστούσε την παραμικρή οπισθοχώρηση στην ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων. Αν γίνει ένα τέτοιο βήμα, η άλλη πλευρά δεν θα ήξερε τι να κάνει, θα τα’χανε, ενώ θα αποτελούσε και σημαντικό υλικό προπαγάνδας στην παγκόσμια κοινή γνώμη».

Αντίθετα δεν συμφωνεί μαζί τους η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Galatasaray, Μπερίλ Ντεντέογλου η οποία δήλωσε πως δεν συμμερίζεται την άποψη της στρατιωτικής απόσυρσης από τη Κύπρο υπό τις παρούσες συνθήκες. Η Ντεντέογλου πιστεύει ότι μια τέτοια πράξη δεν θα είναι αρκετή για να εκληφθεί ως ένδειξη καλής θέλησης σε αυτές τις συνθήκες και προσθέτει «προβλήματα είναι σε εντελώς άλλη διάσταση.

Εάν η ελληνοκυπριακή πλευρά είχε δεχθεί το Σχέδιο Ανάν ο στρατός θα είχε αποσυρθεί εν μέρει. Επομένως, υπάρχει μια ελληνοκυπριακή πλευρά που λέει όχι στο σχέδιο χωρίς να λαμβάνει υπόψη ούτε καν αυτό το γεγονός. Γι’αυτό το λόγο, δεν θεωρώ ότι θα ήταν μια ένδειξη καλής θέλησης που θα είχε ουσία».

Η Ντεντέογλου σημειώνει ότι το θέμα αυτό θα δημιουργούσε έντονες διαφωνίες στη Τουρκία. «Στα καλά των καθουμένων αφ’ενός θα προκαλούσε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό και αφ’ετέρου δεν θα δημιουργούσε την αναμενόμενη εντύπωση στο εξωτερικό. Επιπλέον θα έφερνε σε δύσκολη θέση τον Ταλάτ απέναντι στην αντιπολίτευση.

Πηγή: Foreign Press

ΠΑΟΚ - Ατέλειωτο πάρτι στο… φρούριο της Τούμπας, συγχαρητήρια από Βρύζα


Η δύναμη της Τούμπας. Σε… περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του βορρά, συνέτριψε με 4-1 τον Αρη στο «Clasico» της Θεσσαλονίκης και διεύρυνε ακόμα περισσότερο την εντός έδρας θετική παράδοση κόντρα στους «κίτρινους». Ατέλειωτο πάρτι και αποθέωση από τους φιλάθλους (δείτε βίντεο) που κατέκλυσαν την Τούμπα.

«Αξίζετε συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, όμως, τη δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Μπροστά μας έχουμε δύσκολα παιχνίδια»,ανέφερε χαρακτηριστικά στους παίκτες μετά το πέρας της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ομάδας, Ζήσης Βρύζας.

Καθολική η εντός έδρας κυριαρχία του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι. Στα τελευταία 14 παιχνίδια οι «ασπρόμαυροι» μετρούν πλέον έντεκα νίκες, ενώ οι «κίτρινοι» έχουν φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας τρεις φορές, με πιο πρόσφατη αυτή για το θεσμό του Κυπέλλου τον Ιανουάριο του 2009.

Διευρύνει το θετικό σερί του και ο Φερνάντο Σάντος. Ο ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο του έχει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Τούμπα. Σε πέντε ντέρμπι ανεξάρτητα από την έδρα ο «Δικέφαλος» του Σάντος έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Το 4-1 αποτελεί και ισοφάριση της μεγάλης σε έκταση νίκης του Σάντος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν 4-1 πρόπερσι τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, 4-1 πέρυσι τον Πανσερραϊκό και με το ίδιο σκορ τον Αρη στο χτεσινό ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.

Μαγική βραδιά και για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που σκόραρε μετά από 10 μήνες. Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός είχε να βρει δίχτυα από τις 18 Ιανουαρίου, όταν και σημείωσε γκολ σε βάρος του Πανθρακικού.

Το δικό τους πάρτι έστησαν από την αρχή ως το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που γέμισαν ασφυκτικά την Τούμπα. Για δείτε τους:







Πηγή: Sportnet

Γιάννης Κατέβας: Καλαματιανά


- Κόρη που πας στον ποταμό
- Θάλασσα τους θαλασσινούς

Κώστας Γκιουλέκας: Στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρά

Δήλωση του πρώην βουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Πολύζου υπέρ του Αντώνη Σαμαρά


Στέκομαι στο πλευρό και αγωνίζομαι για τον Αντώνη Σαμαρά στην Προεδρία της ΝΔ για τους παρακάτω λόγους :

1. Θέτει πριν και πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον και όχι το προσωπικό, δεν έχει σχέση με μηχανισμούς και οικονομικά συμφέροντα και έχει εκφράσει τον απόλυτο σεβασμό στο αποτέλεσμα της εκλογής προέδρου των εσωκομματικών εκλογών.

2. Είναι ικανότατος, έντιμος, με ηθικές αρχές και αξίες Πολιτικός Άνδρας, αποτελεί την εγγύηση της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της διεύρυνσης της και προς το κέντρο αλλά και προς τα δεξιά, για μια γνήσια κεντροδεξιά παράταξη με κοινωνικό πρόσωπο και με την παρουσία του Κράτους, μακριά από Νεοφιλεύθερες συνταγές που βλάπτουν τα φτωχά και μεσαία εισοδήματα, αλλά και είναι ο μόνος που μπορεί στις αμέσως επόμενες εκλογές να κάνει κυβέρνηση τη ΝΔ.

3. Πιστεύει στις ιδεολογικές αρχές της Νέας Δημοκρατίας του Αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και αποτελεί τη συνέχεια του Καραμανλισμού.

Ευάγγελος Πολύζος
πρώην βουλευτής ΝΔ Πιερίας


Πηγή: Λευτεριά

Εφιστούμε την προσοχή των συναδέλφων bloggers και των αναγνωστών


Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν, σε μεγάλες εφημερίδες, δημοσιεύματα με τον παραπλανητικό τίτλο «Μόνο με συναίνεση η ψήφος των μεταναστών», δίνοντας την αίσθηση ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει τη συναίνεση και των άλλων κομμάτων για να προχωρήσει στην υλοποίηση της εξαγγελίας της για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και την παροχή ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου σε αυτούς.

Διαβάζοντας όμως το κείμενο, διαπίστωνε κανείς ότι μιλούσε για την ψήφο των αποδήμων Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό. Όπως θυμάστε, η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε νομοσχέδιο στη Βουλή για την παροχή του δικαιώματος ψήφου στους Αποδήμους συμπατριώτες μας αλλά το ΠΑΣΟΚ διέπραξε το αίσχος να το καταψηφίσει.

Κατά συνέπεια, οι εφημερίδες των Αθηνών χρησιμοποίησαν ανήθικα και παραπλανητικά τον τίτλο αυτό (αφού το κείμενο μιλούσε για το θέμα της ψήφου των Αποδήμων Ελλήνων ενώ ο τίτλος έδινε την εντύπωση ότι εννοούσε το θέμα της ψήφου των λαθρομεταναστών) για να καθησυχάσουν τον κόσμο, υπονοώντας ότι αν υπάρξει αντίδραση, τότε η παροχή ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες δεν θα γίνει. Αυτό είναι ψευδές. Η συναίνεση των κομμάτων χρειάζεται για την παροχή ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, αφού χρειάζονται 200 ψήφοι στη Βουλή για να περάσει. Εδώ το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί το επιχείρημα της συναίνεσης, ώστε επικαλούμενο μικροδιαφωνίες να αποφύγει να φέρει καν στη Βουλή νομοσχέδιο για την ψήφο των Αποδήμων συμπατριωτών μας.

Αντιθέτως, τα μέτρα που χαρίζουν την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τα φέρει και να τα περάσει κοινοβουλευτικά μόνο του. Μόνο μια τεράστια αντίδραση της ΝΔ, άλλων δυνάμεων και κυρίως του ίδιου του λαού μπορεί να το αποτρέψει στην τελική ευθεία από κάτι τέτοιο. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει η ΝΔ να είναι κάθετα αντίθετη και να σηκώσει αποφασιστικά το θέμα. Το κάνει πραγματικά αυτό; Θα δούμε τη στάση της ΝΔ σε νεότερη ανάρτησή μας απόψε.

Πηγή: Πατριωτικός Λόγος

Με... Καραμανλή ο Παναθηναϊκός


Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Κώστας Καραμανλής για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα πρώην πρωθυπουργός, απαλλαγμένος πια από τα καθήκοντά του, είδε μαζί με τα παιδιά του την αναμέτρηση του τριφυλλιού δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα.

Ο κ.Καραμανλής είχε ιδιαίτερη συνομιλία με πολλούς που ήταν στα επίσημα του ΟΑΚΑ και δη τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Πηγή: Contra.gr

Πρωτοβουλία Νέων Θεσσαλονίκης για τη στήριξη της Υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά


Στις 29 Νοεμβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε αρχηγό για τη μεγάλη, φιλελεύθερη και δημοκρατική μας Παράταξη. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία τον πρώτο λόγο έχουμε όλοι εμείς οι νέοι υποστηρικτές και μαχητές της παράταξης, που δίδουμε καθημερινούς αγώνες για την κοινωνία, την εκπαίδευση, τη νεολαία , την πατρίδα.

Στις 29 Νοεμβρίου μπορούμε ισότιμα να εκφράσουμε την άποψη μας για το τι είδους παράταξη οραματιζόμαστε και τι πορεία θέλουμε αυτή να ακολουθήσει. Σε αυτή την ευκαιρία δηλώνουμε παρόντες και στηρίζουμε Αντώνη Σαμαρά για μια νέα, δυναμική και δημοκρατική κεντροδεξιά που θα εκφράζει τις διαχρονικές αξίες της παράταξης μας και τις πιο σύγχρονες, φιλελεύθερες τάσεις.

Γιατί στηρίζουμε Αντώνη Σαμαρά:

·Διότι επιθυμούμε μια σύγχρονη, φιλελεύθερη, δημοκρατική και δυναμική κεντροδεξιά, απαλλαγμένη από φοβικά και ενοχικά σύνδρομα που θα προτάσσει και θα υπερασπίζεται την Ιδεολογία της και θα πρωταγωνιστεί στις πολιτικές προκλήσεις της χώρας μας.

·Διότι επιθυμούμε μια Νέα Δημοκρατία με σαφές ιδεολογικό στίγμα, η οποία θα εκφράζει τις πολλαπλές τάσεις της σύγχρονης κεντροδεξιάς και θα έρθει σε σύγκρουση με τον πολιτικό δογματισμό, την άνευρη και ατελέσφορη πολιτική της διαχείρισης και τις στερεοτυπικές/συμπλεγματικές αγκυλώσεις του κοινωνικοπολιτικού μας συστήματος, χτίζοντας μια Νέα Μεταπολίτευση.

·Διότι επιθυμούμε μια Νέα Δημοκρατία πρωτοπόρα, περήφανη για τις ιδέες της και ριζοσπαστική, αισιόδοξη και φιλελεύθερη, με πίστη στις αρχές και τις αξίες της.

·Διότι οι λέξεις αξιοκρατία, ελευθερία, ισονομία, δικαιοσύνη, πατρίδα, αξιοπρέπεια αποτελούνε αξίες και έννοιες ουσιαστικού πολιτικού περιεχομένου για εμάς.

·Διότι επιθυμούμε μια Νέα Δημοκρατία με ανοιχτές διαδικασίες, μακριά από μηχανισμούς και φέουδα, όπου η βάση θα έχει λόγο και ρόλο στη λήψη αποφάσεων και οι νέοι θα αποτελούν τη πρωτογενή ύλη των πολιτικών ζυμώσεων της παράταξης

·Διότι επιθυμούμε μια Παράταξη με Όραμα, με Ιδέες, με Ελπίδα και Προοπτική

Με συνείδηση ευθύνης και συλλογική προσπάθεια καλούμαστε να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό της χώρας, καλούμαστε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επανίδρυση του κόμματός μας. Να θέσουμε γερές βάσεις για την δημιουργία μιας παράταξης με σαφή ταυτότητα και προσανατολισμό αλλά συνάμα πολυσυλλεκτική. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού απαιτούνται βαθιές και θαρραλέες τομές στην λειτουργία του κόμματος. Για όλους εμάς αυτό αποτελεί απόφαση καρδιάς, απόφαση ευθύνης. Στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά του ηγέτη της παράταξης μας, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει και εγγυηθεί το όραμα μας.


ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

http://www.facebook.com/group.php?gid=167006744373&ref=ts

Επιστολή του Αντώνη για την ψηφοφορία

κλικ στην επιστολή του Αντώνη για μεγέθυνση

Το ταλέντο της Ντόρας


Εσάς ποιο είναι το ταλέντο σας;
Είμαι παντελώς ατάλαντος άνθρωπος!

Από την συνέντευξή της στο Περιοδικό "ΤO SCHOOLHKI" Ιούνιος 2003

Συγχαρητήρια κ. Ντόρα