Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Άρειος Πάγος: Υπέρ της άρσης της ανωνυμίας των blogger


Υπέρ της άρσης της ανωνυμίας των ιστολογίων σε περίπτωση που εμπλέκονται σε υποθέσεις πλημμελημάτων και κακουργημάτων αποφάνθηκε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά γνωμοδότηση, καθώς μεσολάβησε αλλαγή της νομοθεσίας από τις προηγούμενες δύο.

Το τέλος της ανωνυμίας των bloggers που είχε βάλει το 2009 ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς και επικύρωσε εν συνεχεία ο σημερινός εισαγγελέας Ιωάννης Τέντες επαναλαμβάνει σήμερα με νέα γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αθανάσιος Κατσιρώδης.

Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ


Θέλω να ζω με αξιοπρέπεια

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη Δράση στο Κέντρο της Αθήνας

Δελτίο Τύπου
        
Αθήνα , 31 Μαΐου 2011

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη δράση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Ομονοίας που στόχο είχε να ενισχύσει την προσπάθεια για άμεση λήψη μέτρων για μια αξιοπρεπή διαβίωση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές.

Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη της δεύτερης σήραγγας των Τεμπών


Τα δύο εργοτάξια στο βόρειο και στο νότιο μέτωπο της σήραγγας "συναντήθηκαν" χθες

Το "ξετρύπημα" του μεγαλύτερου οδικού τούνελ των Βαλκανίων, δηλαδή η διάνοιξη της δεύτερης σήραγγας της κοιλάδας των Τεμπών, μήκους έξι χιλιομέτρων, που κατασκευάζει η "Αυτοκίνητοδρομος Αιγαίου", έγινε χθες το μεσημέρι.

Έπειτα από δύο χρόνια και εννέα μήνες συνεχούς εργασίας, τα δύο εργοτάξια που δουλεύουν στο βόρειο και στο νότιο μέτωπο της σήραγγας "συναντήθηκαν" στο μέσον του τούνελ γύρω στις 13:45. Το βόρειο μέτωπο της σήραγγας "Τ2" βρίσκεται στο Ομόλιο, ενώ το Νότιο στην είσοδο της Κοιλάδας των Τεμπών.

Δελτίο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Χαλκιδική επισκέφτηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 ο βουλευτής Β’  Θεσσαλονίκης της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης κοινωνικής ασφάλισης και εργασίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Η επίσκεψη του Μακεδόνα πολιτικού έλαβε χώρα μετά από πρόσκληση της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα επισκέψεων, στο Νομό, προσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Οι συσκέψεις εργασίας, τις οποίες είχε προαναγγείλει η ΝΟΔΕ, περιλάμβαναν την Αρναία, την Μ. Παναγία, την Ιερισσό, το Ν. Μαρμαρά και τη Νικήτη, αφού πρώτα ο κ. Καράογλου είχε επισκεφτεί τη Λαϊκή Αγορά του Πολυγύρου.