Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Χαλκιδική επισκέφτηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 ο βουλευτής Β’  Θεσσαλονίκης της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης κοινωνικής ασφάλισης και εργασίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Η επίσκεψη του Μακεδόνα πολιτικού έλαβε χώρα μετά από πρόσκληση της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα επισκέψεων, στο Νομό, προσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Οι συσκέψεις εργασίας, τις οποίες είχε προαναγγείλει η ΝΟΔΕ, περιλάμβαναν την Αρναία, την Μ. Παναγία, την Ιερισσό, το Ν. Μαρμαρά και τη Νικήτη, αφού πρώτα ο κ. Καράογλου είχε επισκεφτεί τη Λαϊκή Αγορά του Πολυγύρου.


Το βράδυ της ίδιας ημέρας διοργανώθηκε από τη ΝΟΔΕ ημερίδα, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, στο ξενοδοχείο OCEANIA CLUB,  στα Ν. Μουδανιά, όπου είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν οι  εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Νομού. 
 
Οι επιτυχημένες παρεμβάσεις της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής στις τοπικές κοινωνίες θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, με νέες επισκέψεις τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: