Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ψέκασαν με χημικά τον Τέρενς!

Ο Πάνος Καμμένος δίνει τις πρώτες βοήθειες στον Τέρενς Κουίκ

Ένταση επικράτησε στην λεωφόρο Συγγρού και πιο συγκεκριμένα στους Στήλους του Ολυμπίου Διός, όπου πραγματοποιούσαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τη συγκέντρωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενάντια στην έλευση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεών τους, μια ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στην συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αποτέλεσμα να τη διαλύσει.

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενς Κουίκ να αντιμετωπίσουν αναπνευστικα προβλήματα.

Μικτή Χορωδία Δήμου Πολυγύρου - Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση των μελών της Μικτής Χορωδίας Πολυγύρου, προκειμένου να συζητηθεί το πρόγραμμα προβών και εκδηλώσεων για την περίοδο 2012-2013.

Μετά από τις ιδέες και τις προτάσεις που καταγράφτηκαν αποφασίστηκε να γίνει από κοινού μια προσπάθεια για την πλαισίωση της χορωδίας με νέα μέλη έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο δυναμική η παρουσία της στις εκδηλώσεις, που προγραμματίζονται για τους επόμενους μήνες.

Μεταξύ των άλλων έγινε αναφορά για τις επετειακές εκδηλώσεις, τις εκδηλώσεις της περιόδου των Χριστουγέννων, τη συμμετοχή σε φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.