Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πενθήμερη αποβολή για το μπ.... τη Βουλή

Επισκέφθηκε με το σχολείο του το Κοινβούλιο και επιστρέφοντας ανάρτησε στο διαδίκτυο αυτή τη φωτογραφία.

Πρώτη μου φορά σε μπουρ... έγραφε ο μαθητής.

Κάποιοι λένε ότι έγραψε την αλήθεια.

Κάποιοι άλλοι ότι δεν σεβάστηκε το χώρο.

Οι καθηγητές του πάντως έσπευσαν να του επιβάλλουν την ποινή της πενθήμερης αποβολής.

Ο κατήφορος της Βουλής δεν έχει τέλος...

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

Διάλογοι που περισσότερο παραπέμπουν σε καφενίο, ύβρεις αλλά και απρεπείς χαρακτηρισμοί συνθέτουν το σκηνικό… πολέμου που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη στη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής, όπου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Διαβάστε τους πλήρεις διαλόγους :

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Μόλις τώρα με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι αναγράφεται στο διαδίκτυο πως ο μάρτυρας βγαίνοντας έξω κατά τη διακοπή, έκανε δηλώσεις σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες περί αυξημένης τεστοστερόνης στην Επιτροπή και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Τελετή παράδοσης του ιστορικού πρωτοκόλλου απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης

Το αυθεντικό πρωτόκολλο παράδοσης της Θεσσαλονίκης στον ελληνικό στρατό, με το οποίο απελευθερώθηκε η πόλη στις 26 Οκτωβρίου 1912, καθώς και το τραπέζι - γραφείο του Ταχσίν Πασά, επάνω στο οποίο υπογράφηκε το ιστορικό έγγραφο, εκτίθενται μόνιμα πλέον στο Πολεμικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη τελετή παράδοσής τους έγινε χθες, στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου, παρουσία του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης, Θ. Καράογλου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκου, του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, του δημάρχου Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδη, του διοικητή του Γ'ΣΣ, Ν.Δεβετζή, του μητροπολίτη Άνθιμου, κ.α. Χαιρετισμό απέστειλαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Στ. Καλαφάτης, βουλευτές, στελέχη της στρατιωτικής ηγεσίας, κ.α.

Η συγγραφέας Στέλλα Μιχαηλίδου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, στις 6:00 το απόγευμα, η γνωστή συγγραφέας Στέλλα Μιχαηλίδου,   θα επισκεφτεί τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, μετά από πρόσκληση της εθελοντικής ομάδας του παιδικού–εφηβικού τμήματος της βιβλιοθήκης, για να συνομιλήσει με τα παιδιά που θα συμμετέχουν στη δράση «Πάμε βιβλιοθήκη- Συντροφιά με τους συγγραφείς» στο πλαίσιο του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου. Η εκδήλωση είναι για παιδιά των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ηθοποιός και χορογράφος. Συνεργάζεται με την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» από το 1989. Διδάσκει κινησιολογία στο τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. από το 1999. Γράφει παιδικά βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, τα οποία πολλές φορές σκηνοθετεί.