Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Διαψεύδουμε Στρατούλη

Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια. Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Μέλη της Χρυσής Αυγής χτύπησαν τον Δημήτρη Στρατούλη!

Έξω από το ΟΑΚΑ δέχθηκε επίθεση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο παρέα με το γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα ανδρών, οι οποίοι αφού δήλωσαν τη χρυσαυγίτικη τους ταυτότητα, χειροδίκησαν ενάντια στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στρατούλης δέχθηκε δύο χτυπήματα από τρεις άνδρες, οι οποίοι και αναζητούνται από την αστυνομία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου με τραύματα στο κεφάλι.

Καραμανλής: «Δεν θα βρω εγώ πολιτική στέγη στους πολιτικά άστεγους»

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Ο άνθρωπος αποφάσισε να πιάσει την άκρη του. Να ησυχάσει και να ηρεμήσει. Δεν θέλει άλλο, σου λέει, προεδριλίκια και… καρέκλες. Εσείς γιατί τον μπερδεύετε;

Ο Κώστας Καραμανλής το έχει ξεκαθαρίσει (κι εμείς το έχουμε γράψει πολλές φορές), ότι δηλαδή δεν θέλει να εμπλακεί περισσότερο από όσο σήμερα ανακατεύεται με τα δρώμενα τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα του. Αράζει… Έλα, όμως, που έρχονται μερικοί και του χαλάνε τη συνταγή; Όταν, λοιπόν, διάβασε και άκουσε ότι ο Νίκος Νικολόπουλος -προσφάτως διαγραφείς από τη Ν.Δ.- άρχισε τα «εγώ θέλω να γυρίσει ο Καραμανλής», ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε εντολή στη γραμματέα του να του τηλεφωνήσει και να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση στο γραφείο του. Έτσι και έγινε, όπως μου μετέφερε στενός του συνεργάτης.

Έτοιμος ο φράχτης κατά των παράνομων μεταναστών στον Έβρο

Έργο συνολικού μήκους 10.365 μέτρων

Έτοιμος είναι ο φράχτης αποτροπής εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο, καθώς ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες κατασκευής του. Πλέον απομένει η διαδικασία παραλαβής του έργου από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της εταιρείας μας, «ΔΑΓΡΕΣ Α.Τ.Ε.», αναδόχου του έργου, και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός σημαντικού και ιδιαίτερου ως προς την κατασκευή έργου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανταπόκρισης στους λόγους κατασκευής του», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας, Πέτρος Δαγρές.