Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Α. Παπαμιμίκου, σχετικά με τα σημερινά επεισόδια στο Α.Π.Θ.


Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχετικά με τα σημερινά επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η “ανασυγκρότηση” της Ελληνικής Ανώτατης Εκπαίδευσης που επιχειρεί η κυβέρνηση του μνημονίου, σε καμία περίπτωση δε μπορεί να επιβληθεί με τη χρήση φονικών αντικειμένων, εναντίον φοιτητών από τα μέλη της κυβερνητικής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Το να καταδικάσουμε τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές, είναι το αυτονόητο και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, για να προστατεύσουμε την ελεύθερη έκφραση και διακίνηση ιδεών στα πανεπιστήμια.

Η Τουρκία "κλέβει την παράσταση" στον ΟΗΕ


Η Τουρκία ήταν η χώρα που "έκλεψε την παράσταση" στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, αποφαίνονται  οι New York Times.  Η Άγκυρα άρπαξε την ευκαιρία να προβάλλει μια νέα εικόνα για τον ευατό της σε παγκόσμιο ακροατήριο. Σε σειρά συνομιλιών και ομιλιών ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπτουλάχ Γκιουλ, υπερμύνθηκε των σχέσεων της χώρας του με το Ιράν, περιφρόνησε τις διπλωματικές προσπάθειες για να ομαλοποιήσει τις σχέσεις με το Ισραήλ και ανακοίνωσε την πρόθεση της χώρας του να ηγηθεί του μουσουλμανικού κόσμου.

Η δυναμική παρουσία της Τουρκίας "ανησύχησε" τις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνουν οι Times.

Παραίτηση μελών ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πολυγύρου

Πηγή: X-TV

Ο πολυπράγμων Άλεξ Ρόντος


ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ


Κατά την χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής απέφυγε – ή δεν γνώριζε – να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο κ. Ρόντος μετέχει της πρωθυπουργικής αποστολής.

Μια μέρα νωρίτερα, ο Υπουργός των Εξωτερικών κ. Δρούτσας, αφού ξεκαθάρισε ότι ο κ. Ρόντος δεν διατηρεί σήμερα θεσμική σχέση με την κυβέρνηση και το υπουργείο, έσπευσε να μας υπενθυμίσει πως ο σύμβουλος του κ. Παπανδρέου «είναι πολύ καλός γνώστης της περιοχής των Βαλκανίων». Προκαλώντας την αντίδραση του ΚΚΕ, που υπενθύμισε τον ρόλο του Αλεξ Ρόντου στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και στον πόλεμο εναντίον της.

Κάλεσμα του Πανελληνίου Συλλόγου Συμβασιούζων Έργου του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ


ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΜΠΤΗ 23/9/2010 ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ,ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ -ΕΤΑΜ (Π.Σ.Σ.Υ.-ΙΚΑ ΕΤΑΜ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Κα ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

Ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Συμβασιούχων Υπαλλήλων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Π.Σ.Σ.Υ-ΙΚΑ ΕΤΑΜ)

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,ΕΞΕΔΩΘΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΤΙ '' ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,ΥΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 156 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010.

ΕΤ-1, ΝΕΤ, ΕΤ-3 , Βουλή εκπεμπουν ψηφιακα


Ξεκίνησε τελικά στις 21 Σεπτεμβρίου το απόγευμα η εκπομπή του δεύτερου stream της ΕΡΤ από τον Χορτιάτη στο κανάλι 26 UHF  και από Πάρνηθα και Υμηττό στο κανάλι 52 UHF.

Η εκπομπή είναι σε MPEG 2 και διαθέτει και EPG. Το stream περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά προγράμματα ΕΤ-1, ΝΕΤ, ΕΤ-3 , Βουλή Τηλεόραση καθώς και τα ραδιοφωνικά προγράμματα ΕΡΑ-ΝΕΤ , ΕΡΑ 2, ΕΡΑ 3, ΕΡΑ SPORT, ΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ

Πηγή: tromaktiko

Επιστολή παραίτησης Μελών ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πολυγύρου


Προς: τη Δημοτική Τοπική
Οργάνωση Ν.Δ. Πολυγύρου


Κοινοποίηση:
1. Κεντρική Διοίκηση Ν.Δ., Ρηγίλλης 18 Αθήνα
2. ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής
3. Τοπικά Μ.Μ.Ε.

Πολύγυρος 20 Σεπτεμβρίου 2010

κ. Πρόεδρε,

η εκλογή μας πριν από τέσσερις περίπου μήνες στο συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου έγινε σε μια χρονική στιγμή που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ξεκινούσε την ανασυγκρότησή του βασιζόμενο, σύμφωνα και με τις επίσημες διακηρύξεις της ηγεσίας μας, στις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, των ανοικτών διαδικασιών και της συμμετοχής της βάσης στη λήψη των αποφάσεων που την αφορούν. Πιστεύοντας σε αυτές τις...... αρχές συμμετείχαμε στις εσωκομματικές διαδικασίες και εκλεγήκαμε μέλη της τοπικής οργάνωσης διαδεχόμενοι άξιους αγωνιστές της παράταξης που από το 1974 και μετά την υπηρέτησαν ανιδιοτελώς και με συνέπεια.

"Χοίροι" προσέξτε, σας ναρκώνουν!


Πείτε του Ηλιάδη, ότι αρκετά τον ανέχτηκα. Φιρί φιρί το πάει να του στείλω τους ερυθροχιτώνες του ΑΚΕΛ και του μελανοχιτώνες του ΦΑΣΙΚΚ, σπίτι του στις 6:30 το πρωί.

Δημοσιεύουμε το άρθρο του εκλεκτού συναγωνιστή και επιστήθιου φίλου του Προέδρου Παπαδόπουλου, Γιώργου Ηλιάδη, ο οποίος για ακόμη μία φορά, με την αιχμηρή γραφίδα του εκθέτει τον ενδοτισμό του Δημήτρη Χριστόφια (κ. Χριστόφια, ελπίζουμε πλέον ότι δε θα παριστάνετε και το θιγμένο όταν σας λέμε ενδοτικό, αφού πια το αποδείξατε πέραν κάθε αμφιβολίας).

«Χοίροι», προσέξατε, σας ναρκώνουν
του Γιώργου Ηλιάδη

Πατριωτικό Μέτωπο: Σε πλήρη αναδίπλωση το σύστημα


Αθήνα 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πλήρη αναδίπλωση το σύστημα. Χρειάστηκε να ανακοινώσει ότι αρχίζει να συγκεντρώνει χρήματα για τη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης το Πατριωτικό Μέτωπο, για να ευαισθητοποιηθεί το Υπουργείο. Δρομολογήθηκε η χρηματοδότησή του.

Σε πλήρη αναδίπλωση στις επιλογές του βρίσκεται το σύστημα, απέναντι στις δράσεις του Πατριωτικού Μετώπου.