Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Επιστολή παραίτησης του Προέδρου του Α.Ο. Πολυγύρου Σφυρή Ιωάννη


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΜΕΛΟΣ:ΣΕΓΑΣ–ΕΦΟΕΠΑ–ΕΟΠΕ–ΕΟΚ–Τ.Ε.ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τ.Ε. ΕΦΟΕΠΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΘΡΑΚΗΣ – ΕΠΕΣΘ – ΕΚΑΣΧ
ΤΜΗΜΑΤΑ: ΣΤΙΒΟΣ – ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ-ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
www.aopoligirou.gr

Αγαπητοί φίλοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα παρακάτω:

Εδώ και δύο περίπου χρόνια είχα την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι του ιστορικού συλλόγου του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου, δίνοντας καθημερινά αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων της ομάδος με σοβαρότητα και αυταπάρνηση.

Όπως καλά γνωρίζετε, από το καλοκαίρι του 2008, έγινε μια συστηματική προσπάθεια, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και των υπολοίπων μελών του ΔΣ του Ομίλου, για να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες σε όλα τα τμήματα του ΑΟΠ. Και καταφέραμε ύστερα από 24 μήνες, το αποτέλεσμα της δουλείας μας, να μας δικαιώνει.

Προσωπικοί όμως λόγοι, καθώς και η συνεχής αδιαφορία της επίσημης πολιτείας για ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων, καθιστούν αδύνατη την συνέχιση αυτής της προσπάθειας από μέρους μου. Είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική.

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου κατά την διάρκεια της θητείας μου στον ΑΟΠ ,την οικογένεια μου, τους φίλους μου καθώς και τους φίλους της ομάδας για την συνεργασία, την στήριξη και την συμβολή τους όλο αυτό το διάστημα.

Φυσικά τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μου εκφράζω στους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου που γνώρισα αυτά τα δυο χρόνια της θητείας μου , για τους οποίους αξίζει κάθε κόπος και κάθε θυσία.

Σήμερα η ομάδα βρίσκεται σ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο σταυροδρόμι, μ’ ανοιχτά μέτωπα και προκλήσεις μπροστά της. Οι βάσεις για σωστή οργάνωση μπήκαν με πολύ κόπο τα τελευταία δύο χρόνια.

Θέλω να εκφράσω την πίστη μου, ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, η Πολιτεία θα αγκαλιάσει περισσότερο την μεγάλη οικογένεια του ΑΟΠ ( 250 εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες) ώστε με αγάπη, ομόνοια και ομαδική δουλειά, η αγαπημένη ομάδα του τόπου μας, ο ΑΟΠ, να γνωρίσει ακόμα καλύτερες μέρες.

Ο ΑΟΠ χρειάζεται την στήριξη όλων. Αποτελεί ένας από τους καλύτερους τρόπους υγιούς διαφήμισης της πόλης μας, τόσο εντός όσο και εκτός Νομού, ακόμα και στο εξωτερικό. Αποτελεί τεράστια κοιτίδα αθλητισμού η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλείψει.

Η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας είναι απαραίτητη στη κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΑΟΠ την ερχόμενη Δευτέρα 31 Μαίου, στις 19.30, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, όπου θα γίνει ο απολογισμός της διετίας και η εκλογή νέας διοίκησης.

Δηλώνω ότι ανεξαρτήτως της παραίτησης μου, θα παραμείνω πιστός στην ομάδα κάθε φορά που θα ζητηθεί η βοήθεια μου.

Με εκτίμηση

Σφυρής Δ. Ιωάννης