Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ο Κακλαμάνης κηρύσσει την... έναρξη της προεκλογικής «μάχης» για την Αθήνα

«Διαλέξτε κ. Καμίνη.... δήμαρχος ή τραπεζίτης;»

Σκληρή επίθεση προς τον Γιώργο Καμίνη εξαπολύει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Αφορμή ο πρόταση του νυν δημάρχου να τιτλοποιούν και να αναθέτουν σε εισπρακτικές εταιρείες οι δήμοι όσα τους οφείλονται.

Αιτία, η πρόθεση του πρώην δημάρχου να διεκδικήσει και πάλι το χρίσμα στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Και οι εκφράσεις, βαριές, αφού σε ανακοίνωσή του ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει βάλει και... τίτλο:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2013

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Νικήτης για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, τα «ΣΙΘΩΝΕΙΑ», μια συνάντηση ρίψεων που κατέκτησε επάξια θέση στο διεθνές καλεντάρι ρήψεων.

Και φέτος συμμετείχαν μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες της δισκοβολίας, της σφαιροβολίας και της σφυροβολίας, ενώ αναβίωσε και το αρχαίο άθλημα της λιθοβολίας.  Παράλληλα, μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στα Κid’s Athletics.

Παπακωνσταντίνου: «Αρνούμαι κατηγορηματικά και απόλυτα τις κατηγορίες»

Το πραγματικό "σκάνδαλο" σε αυτήν την ιστορία είναι η διαρθρωτική αδυναμία που εξακολουθεί να έχει η χώρα μας στη σύλληψη της φοροδιαφυγής

Ολοκληρώθηκε η 50λεπτη ομιλία του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη συζήτηση στη Βουλή για την παραπομπή του για δυο κακουργήματα (απιστία στην υπηρεσία και της νόθευσης εγγράφου) και ένα πλημμέλημα (παράβαση καθήκοντος) που αφορούν την λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου στην αρχή της ομιλίας του τόνισε ότι αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες: «Πριν 6 μήνες συστήσατε με την ψήφο σας μια Προανακριτική Επιτροπή για να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες μου για τη «λίστα Λαγκάρντ». Και σήμερα έχετε μπροστά σας το πόρισμα αυτής της Επιτροπής που προτείνει την παραπομπή μου στο Ειδικό Δικαστήριο με βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες επισείουν πολυετή φυλάκιση.

Την παραπομπή Παπακωνσταντίνου για τρία αδικήματα αποφάσισε η Βουλή

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Την παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τρία αδικήματα, δύο σε βαθμό κακουργήματος, της απιστίας στην υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος και ένα σε βαθμό πλημμελήματος, της νόθευσης εγγράφου αποφάσισε σε ψηφοφορία της η Ολομέλεια της Βουλής.

Ψήφισαν 283 βουλευτές συνολικά με τα 269 ψηφοδέλτια να είναι έγκυρα, άκυρα να είναι 9 και λευκά 5 ψηφοδέλτια.

Αναλυτικά οι ψήφοι ανά αδίκημα: