Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Πολύνεκρο τροχαίο στην Πιερία


Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες ο απολογισμός τροχαίου που έγινε στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας.

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους κι άλλα δύο τραυματίστηκαν, σε μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, που σημειώθηκε, περί τις 8 το πρωί, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι τρεις επιβαίνοντες στο πρώτο όχημα.

Υποψηφιότητα για Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής


Νεα Υποψηφιοτητα
για το δήμο
Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Για τις Δημαρχιακές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 ο εκ Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής καταγόμενος γνωστός Ιατρός χειρουργός Μαιευτήρ - Γυναικολόγος κος Απόστολος Γ. Σιώκος ανακοίνωσε την Υποψηφιότητά του ως Δημάρχου για τον νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» , φιλοδοξών να τεθεί επικεφαλής Υπερκομματικού- Ανεξάρτητου ψηφοδελτίου εκ καταξιωμένων πολιτών της Β.Α ορεινής και της προ του Αγίου Όρους παράκτιας Χαλκιδικής.