Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Το πανέμορφο αρκουδάκι της Εγνατίας Οδού που κάνει θραύση

Ο οδηγός που τράβηξε τις φωτογραφίες προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του – Βγήκε από το αυτοκίνητό του, στάθηκε σε απόσταση ασφαλείας και… ιδού το αποτέλεσμα!

Ο οδηγός και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν πίστευαν στα μάτια τους, οταν σε δρόμο που συνδέει χωριό του Μετσόβου με την Εγνατία Οδό, είδε μπροστά του ένα αρκουδάκι!

Ο κ.Γιάννης Τσιάλος, κατάφερε να καταγράψει με το κινητό του την απρόσμενη αυτή συνάντηση με ένα τόσο επιβλητικό και άγριας ομορφιάς ζώο της φύσης, με τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο των social media…

Πάντων "χρημάτων" μέτρον εστίν άνθρωπος!...


Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

(Είθε ο νεογέννητος Ιησούς να αναγεννήσει την ΕΛΠΙΔΑ που τόσο βίαια μας στέρησαν!.. Συνεχίζω να ΑΠΕΧΩ έως ότου ξαναπούμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλά εξαιτίας των πολιτικών δεδομένων θα σας παρακαλέσω να αναρτήσετε το άρθρο μου καθώς διαπιστώνουμε ότι το πολιτικό μας ΣΥΣΤΗΜΑ συνεχίζει να «αναλώνεται» στα ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ στους …ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!…)

    Θα μπορούσα να ξεκινήσω το σημερινό μου άρθρο όχι με τη λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά με την αγγλική λέξη money, (χρήματα) θυμίζοντάς το παλιό αγγλικό τραγούδι όπου ακούγεται πολλές φορές το «Money, money, money!...».

Ο Αμερικάνος: Χριστουγεννιάτικο διήγημα του Παπαδιαμάντη


Του Δημήτρη του Μπέρδε το μαγαζί ωμοίαζε, την εσπέραν εκείνην, με βάρκαν, κατά το φαινόμενον φουρτουνιασμένην, δευτερόπρυμα πλέουσαν, πληττομένην υπό των κυμάτων την μίαν πλευράν, με το ύδωρ εισπηδών από την κωπαστήν και περιρραντίζον τους δυστυχείς επιβάτας, όπου ο κυβερνήτης και ο ναύτης του φαίνονται περιφρόντιδες, δίδοντες και λαμβάνοντες προστάγματα εις ακατάληπτον γλώσσαν, ο μεν ιθύνων μετά βίας το πηδάλιον, ο δε λύων και δένων τα ιστία, βοηθών διά της κώπης εκ του υπηνέμου, αμφότεροι τρέχοντες από την πρύμνην εις την πρώραν, καταπτοούντες τους απειροτέρους των επιβατών, περιρραινομένους από το αφρίζον κύμα, οσφραινομένους εγγύθεν και γευομένους την άλμην. Εξημέρωναν δε Χριστούγεννα, και έκαστος των πελατών επεθύμει να κάμει τα οψώνιά του.