Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κορίνα Βιντγκεστάιν, η γυναίκα που κλόνισε τον ισπανικό θρόνο


«Γνώρισα τον βασιλιά κατά τη διάρκεια μια επίσκεψής μου για κυνήγι στην Ισπανία, το 2004. Μοιραζόμαστε μια βαθιά φιλία. Είναι άνθρωπος χαρισματικός, πολύ προσιτός και ανθρώπινος» έλεγε πρόσφατα στο γαλλικό περιοδικό Paris Match η γυναίκα που αποκαλούν «η γερμανίδα πριγκήπισσα» και η οποία είναι η «entrañable amiga», η τρυφερή φίλη, η ερωμένη του βασιλιά, όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Ιβηρική χερσόνησο. Η Κορίνα τσου Σεν-Βιτγκενστάιν, μια όμορφη ξανθιά 48 ετών, είναι η νέα πέτρα του σκανδάλου στην Ισπανία και τα γλυκά της λόγια για τον βασιλιά είναι γι'αυτόν δηλητήριο πλέον και οδήγησαν το βασιλικό ζευγάρι στο διαζύγιο.

Γιώργος Πιπερόπουλος: 13 ερωτήσεις για λίγο γέλιο…

13 ερωτήσεις για λίγο γέλιο…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Καλημέρα και καλό μήνα στις φίλες και στους φίλους του blog.
Με προβληματίζουν (όπως και εσάς συμπατριώτες και συμπατριώτισσες) πολλά θέματα της καθημερινότητας καθώς αρχίζει το φθινόπωρο.

Φουντώνουν από τη μια μεριά οι συζητήσεις για πιθανές εκλογές λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου με πολιτικά παρελκόμενα όπως μια πιθανή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ (εγώ το διαβάζω ως «Νέο-ΠΑΣΟΚ») και από την άλλη η διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση και οι πιθανές δυσκολίες δανεισμού καθώς τα περιβόητα spreads παίζουν πάλι στη γειτονιά του 6,5%...

Αφιέρωμα του tv100 στη Βουρβουρού Χαλκιδικής

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Η ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ" σας ενημερώνει  ότι:

Το tv100 την Κυριακή 5/10 και ώρα 14:00 θα παρουσιάσει το αφιέρωμα του Στέλιου Λουκά για τη Βουρβουρού και τους ανθρώπους της.

Σε επανάληψη η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 8/10 και ώρα 22:00.
"ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ, ΕΝΑΣ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ"
http://fm100.gr/