Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη : Πορεία των "αγανακτισμένων" στο κέντρο της πόλης


Χιλιάδες "αγανακτισμένοι" (περισσότεροι από  2.000 σύμφωνα με την αστυνομία) πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Οι «αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκαν και στο σημερινό 4ο πανευρωπαϊκό ραντεβού και συγκεντρώθηκαν για μια ακόμη φορά στο Λευκό Πύργο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Η πορεία, που κινήθηκε μέσω της Ν. Γερμανού και της Αγγελάκη, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Εγνατία, στο ύψος της Αριστοτέλους.

Δηλώσεις βουλευτή Α. Λαφαζάνη για νέα κυβέρνηση και Δριβελέγκα

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Ι. ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ

Σας αποστέλλουμε τις πλήρεις δηλώσεις του βουλευτή Χαλκιδικής Α.Λαφαζάνη στον τηλεοπτικό σταθμό tv xalkidiki  (Παρασκευή 17-06-2011) σχετικά με τη νέα κυβέρνηση. Συνεχάρη, επίσης, επανειλημμένα τον συμπατριώτη μας υφυπουργό Ι. Δριβελέγκα και μάλιστα τον κάλεσε να προωθήσει κάποια σημαντικά του Νομού.

Ισραήλ: Καταδίκασαν σε θάνατο διά λιθοβολισμού ένα... σκύλο!


Το... σκεπτικό των δικαστών ραβίνων ξεπερνά ακόμη και τα όρια της φαντασίας. Καταδίκασαν σε θάνατο ένα σκύλο, κατηγορώντας τον πως είναι μετενσάρκωση δικηγόρου που πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει συναδέλφους τους!

Η απόφαση ανήκει σε υπερορθόδοξο δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ, αναφέρει ο ιστότοπος Ynet, η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Γιεντότ Αχρονότ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μεγαλόσωμος σκύλος εισέβαλε πριν μερικές εβδομάδες σε ραβινικό δικαστήριο που ασχολείται με υποθέσεις οικονομικής αντιδικίας, στο υπερορθόδοξο εβραϊκό προάστιο Μέα Σεαρίμ της Ιερουσαλήμ τρομοκρατώντας δικαστές και δικαζόμενους και αρνούμενος να βγει από την αίθουσα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των δικαστικών υπαλλήλων.