Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Γυαλιά - καρφιά το γραφείο του Κ. Σπηλιόπουλου στην Πάτρα


Ευθύνες στην Αστυνομία επιρρίπτει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, σε δηλώσεις του στο attacktv.gr
Σοβαρότατες ζημιές προκλήθηκαν, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, από ομάδα αντιεξουσιαστών, στο πολιτικό γραφείο του Αχαιού υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Σπηλιόπουλου, που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μαιζώνος 131-Πατρέως, απέναντι από το κτίριο της Γενικής Τράπεζας.
Ερωτηθείς από το attacktv.gr, για το μέγεθος των καταστροφών που προξενήθηκαν στο χώρο, ο κ. Σπηλιόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "τα διέλυσαν όλα", ενώ άφησε και σοβαρότατες αιχμές για τη στάση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας ότι "η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα".

Χάρρυ Κλυνν: Τι να σου πω αξιοθαύμαστε Α. Σαμαρά;

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Ήθελα να ήξερα Α. Σαμαρά, εσύ ο μεγάλος οικονομολόγος δεν κατάλαβες ακόμα ότι η πτώχευση είναι παρούσα;

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να παραποιείς τόσο βάναυσα την αλήθεια και να τρομοκρατείς τον Ελληνικό λαό;

Όταν λες, ότι εάν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών αναγκαστικά θα φύγει από τη ζώνη του ευρώ, ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ… Και δέκα φορές να πτωχεύσει η Ελλάδα ή οποιοδήποτε άλλη χώρα του Νότου, δεν υπάρχουν οι διαδικασίες εκείνες που θα επιτρέψουν την αποβολή της από τη ζώνη του ευρώ… Έτσι δεν είναι;

Αργύρης Λαφαζάνης: Οι επιστολές παραίτησης προς τον Γ.Α.Π. και τον Πετσάλνικο

Αργύρης Λαφαζάνης: Δεν μπορώ να αντέξω πλέον την ταπείνωση του λαού μας
12-02-2012
Προς τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργο Παπανδρέου

Αγαπητέ πρόεδρε,

Θεωρούσα και θεωρώ πατριωτικό μου καθήκον να ταυτισθώ με την επώδυνη προσπάθεια της
παράταξής μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Στήριξα όσο λίγοι και την πρόταση σας για έκφραση της λαϊκής βούλησης μέσω δημοψηφίσματος. Τιμώ και αναγνωρίζω την γενναιότητα της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και κυρίως τη δική σας γενναιότητα να σηκώσετε ξένο σταυρό αλλά και του Βαγγέλη Βενιζέλου που μπήκε στη φωτιά χωρίς να το οφείλει.

Η μετάλλαξη του Α. Σαμαρά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Κωμικοτραγική είναι πλέον η πολιτική εικόνα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, μετά την απίθανη στροφή 180 μοιρών στη στάση του απέναντι στο νέο Μνημόνιο. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί του μετά την ανακοίνωση που έκανε ότι θα αποκλείσει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ όποιον βουλευτή τολμήσει να ψηφίσει κατά του νέου Μνημονίου, το οποίο είναι πολύ χειρότερο από το πρώτο!

Ο μέχρι τον Νοέμβριο εμφανιζόμενος ως ανυποχώρητος «ηγέτης του αντιμνημονιακού αγώνα» στον χώρο της Δεξιάς δεν αρκέστηκε στον κολοσσιαίο συμβιβασμό της συμμετοχής του στη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Τώρα, με τον φανατισμό του νεοστρατολογημένου στο «μνημονιακό στρατόπεδο» διακήρυξε ότι θα αποκεφαλίζει πολιτικά επιτόπου όποιον βουλευτή ή στέλεχος του κόμματός του τάσσεται εναντίον του νέου Μνημονίου!

Αυτός δεν φταίει σε τίποτα για τη σημερινή κατάσταση;

Κώστας Καραμανλής: “Εδώ που φτάσαμε το “ναι” είναι μονόδρομος”
Για να μην λένε μερικοί ότι φταίει για τα πάντα ο Σαμαράς ...

Ακόμα δεν απολογήθηκε στον Ελληνικό λαό για την επιλογή του και τη βιασύνη του να μας φορέσει στο σβέρκο τον γέροντα της Ηρώδου Αττικού.

Τώρα ψήφισε το μνημόνιο 2 και παρότρυνε και άλλους να κάνουν το ίδιο, με την δήλωση του.

Υπονομεύει τον Σαμαρά με τους αυλοκόλακες του και τους παρατρεχάμενους του.

Εκλογές τον Απρίλιο ανακοίνωσε ο Π. Καψής - Αύριο ανασχηματισμός


Οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Παντελής Καψής, πρόσθεσε ότι από σήμερα και μετά ακολουθούν τρεις διαβολοεβδομάδες, αλλά η διαδικασία της δανειακής σύμβασης και του PSI θα έχουν ολοκληρωθεί ώστε η χώρα να οδεύσει προς τις κάλπες.

Ο ανασχηματισμός αναμένεται αύριο και σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις δεν θα είναι περιορισμένος. Θα αντικατασταθεί ο κ. Μ. Βορίδης στο υπουργείο Μεταφορών και ενδεχομένως να πληρωθούν και οι θέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Πηγή: NewPost

Πόλεμος στην Αθήνα: 45 κτίρια πυρπολημένα, 67 συλλήψεις, 68 τραυματίες αστυνομικοί!

Λίγο πριν από το ξημέρωμα (!) εκδόθηκε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σύμφωνα με την οποία:

"Κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας, πολυπληθείς ομάδες ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, που βρίσκονταν ανάμεσα στους διαδηλωτές, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στις αστυνομικές δυνάμεις, αρχικά στη Πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας με βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια των πολύωρων επιθέσεων προκάλεσαν εμπρησμούς τουλάχιστον σε σαράντα πέντε (45) κτίρια και καταστήματα, πολλούς εκ των οποίων ταυτόχρονα, ενώ σε άλλα προκάλεσαν φθορές, σε κάποια από τα οποία αφαίρεσαν αντικείμενα και εμπορεύματα.

Σταυρόπουλος: Η θητεία της κυβέρνησης τελειώνει το 2013


Ωραίο το όνειρο σου κ. Σταυρόπουλε, αλλά άλλαξε πλευρό γιατί θα πιαστείς από τον ύπνο.

«Η κυβέρνηση πήρε την εμπιστοσύνη της Βουλής, η θητεία της οποίας τελειώνει το 2013», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Σταυρόπουλος, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχομενο για παράταση του βίου της κυβέρνησης.

«Ας αφήσουμε τον πρωθυπουργό να επιλέξει πότε θα οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα στις εκλογές», υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Σταυρόπουλος, με σημερινές του δηλώσεις.

Τέλος, ο κ. Σταυρόπουλος προέταξε το PSI και το δανειακό πρόγραμμα ως εθνικό ζήτημα, αλλά εκτίμησε πως η έλλειψη αξιοπιστίας της Ελλάδας δεν βοήθησε στις διαπραγματεύσεις.

Πηγή: NewPost

«Ντου» σε πολιτικά γραφεία στην Κρήτη


Και στην Κρήτη, διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον του πολιτικού γραφείου του Μ. Στρατάκη και έσπασαν τα τζάμια της εισόδου, αλλά και τις μπαλκονόπορτες.

Μετά το πολιτικό γραφείο του Μ. Στρατάκη, το μένος των διαδηλωτών βρήκε επόμενο στόχο το πολιτικό γραφείο του Β. Κεγκέρογλου, στο οποίο οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό, ενώ με σπρέι «μαύρισαν» την ταμπέλα του γραφείου.

Περίπου στις 22.00 διαδηλωτές τα έκαναν γυαλιά - καρφιά στο πολιτικό γραφείο της Μ. Σκραφνάκη. Αφού έσπασαν την τζαμαρία, άρχισαν να πετάνε έξω καρέκλες και φωτογραφίες της Μαρίας Σκραφνάκη αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου, στις οποίες έβαλαν φωτιά.

Πηγή: NewPost

Νέο τραγούδι του Νότη που «κράζει» Μέρκελ και πολιτικούς (Videos)

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη με τίτλο “Η Πλατεία”.
Ο γνωστός καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα άκρως κοινωνικό τραγούδι σε μουσική του Αλέκου Χρυσοβέργη και στίχους του Σπύρου Γιατρά.

Ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία και τα «πιστεύω» του ερμηνευτή, στο οποίοι δεν λείπουν τα… μηνύματα στους Γερμανούς αλλά και στους πολιτικούς μας.

«Η Πλατεία» είναι προπομπός νέο δίσκου του Νότη Σφακιανάκη που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη από την UniversalMusic.

Οι 22 διαγραφέντες βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ


Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τίθενται οι βουλευτές:

Σπ.Κουβέλης, Α.Βαγενά, Μ.Ξενογιαννακοπούλου, Λ.Κατσέλη, Β.Παπανδρέου, Λ.Μίχος, Μ.Κυριακοπούλου, Α.Τριανταφυλλόπουλος, Β.Τόγιας, Γ.Κασάς, Χ.Καστανίδης, Κ.Τεκτονίδου, Χρ.Κατσούρας, Γ.Μιχελογιαννάκης, Θ.Παραστατίδης, Αλ.Αθανασιάδης, Γ.Παπαμανώλης. Οδ.Βουδούρης, Τσ.Μαντατζή, Ηλ.Θεοδωρίδης, Γ.Αμοιρίδης και Χρ.Μαγκούφης.

Ο Αργύρης Λαφαζάνης παραιτήθηκε από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Διεγράφη ο Αργύρης Λαφαζάνης από το ΠΑΣΟΚ; ή παραιτήθηκε από βουλευτής;


Μεταξύ των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, είναι και ο Αργύρης Λαφαζάνης.

Τελευταία πληροφορία αναφέρει, ότι λίγο πριν την ψηφοφορία ο Αργύρης Λαφαζάνης παραιτήθηκε από βουλευτής και έτσι ΔΕΝ έχει διαγραφεί από τον Γ.Α.Π. η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη, την αναφέρουμε για ενημέρωση των αναγνωστών του ιστολογίου μας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την διαγραφή των 21 βουλευτών !!!


«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με επιστολή που αποστέλλει στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο,  του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τους  βουλευτές 

Α΄Αθηνών κα Έλενα Κουντουρά, Ά Αθηνών κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη, Άρτας κ. Κωνσταντίνο Παπασιώζο,  Αττικής κ. Γιώργο Βλάχο, Βοιωτίας κ. Μιχάλη Γιαννάκη,  Δράμας κ. Μαργαρίτη Τζήμα,  Δωδεκανήσου κα Τσαμπίκα Ιατρίδη, Έβρου κ. Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, Ευβοίας κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, Α΄Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, Λαρίσης κ. Χρήστο Ζώη, Λέσβου Σπυρίδωνα Γαληνό, Ά Πειραιά κ. Παναγιώτη Μελά, Πέλλης κ. Γεώργιο Καρασμάνη, Σερρών κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, Σερρών κ. Αναστάσιο Καριπίδη, Σερρών κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Βαγιωνά.

Ο Αντώνης Σαμαράς, διέγραψε 21 βουλευτές !!!


Διαγράφονται 21 βουλευτές...: Οι κυρίες Βόζεμπεργκ, Ιατρίδη, Κόλλια και Κουντουρά 
και οι κύριοι Σταμάτης, Παπασιώζος, Βλάχος, Γιαννάκης, Τζίμας,  Μαρκόπουλος, Γκιουλέκας, Τζηκαλάγιας,  Ζώης, Γαληνός, Μελάς, Καρασμάνης, Λεονταρίδης, Καριπίδης, Βαγιωνάς, Δερμεντζόπουλος και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαγράψει και από μέλος της Ν.Δ. τον Πάνο Καμμένο.

Οι βουλευτές της Χαλκιδικής στην ψηφοφορία


Γιάννης Δριβελέγκας - Ναι σε όλα
Αργύρης Λαφαζάνης - Απών
Γεώργιος Βαγιωνάς - Όχι σε όλα

Εύγε στον Γιώργο Βαγιωνά και στον Αργύρη Λαφαζάνη