Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Δήμος Πολυγύρου: Ιδιαίτερη προσοχή απόψε λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Ιδιαίτερη προσοχή απόψε λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων, που πλήττουν την περιοχή μας και αναμένεται να επιδεινωθούν τις επόμενες ώρες παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους καιρικών φαινομένων. Καλό είναι να αποφευχθούν οι μετακινήσεις χωρίς σοβαρό λόγο και η πιθανή διέλευση μέσω ρεμάτων.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

21ο Ράλλυ Φίλιππος

Δελτίο Τύπου

21ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος»

Με το 21ο Ράλλυ Φίλιππος ξεκινά φέτος η αγωνιστική δραστηριότητα σε ότι αφορά το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας επιστρέφει στο μέλλον διοργανώνοντας έναν αγώνα Ράλλυ όπως είχαμε συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια.

Διήμερος, με παροχές, απαιτητικός, με 73,22 αγωνιστικά χιλιόμετρα στις γνώριμες όμορφες ειδικές διαδρομές του Νομού Ημαθίας, το 21ο Ράλλυ «Φίλιππος» είναι σίγουρο πως θα αποζημιώσει στο έπακρο θεατές, αγωνιζόμενους αλλά και τους  άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.

Αναβολή εγκαινίων Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου

Μετά από επισημάνσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πολυγύρου σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου και λαμβάνοντας υπόψη την καθυστέρηση έκδοσης άδειας λειτουργίας του, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28-3-2015 τελετή εγκαινίων έως την επίλυση θεμάτων, που ανέκυψαν και καταγράφτηκαν κατά την προηγούμενη δοκιμαστική περίοδο και την έκδοση της σχετικής άδειας.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου