Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ανεμοστρόβιλοι στο Πήλιο (φωτό)

Ισχυροί ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την παραλία Πάλτση του Πηλίου.

Η κακοκαιρία της Τρίτης μετέτρεψε τον ορίζοντα σε μαγευτικό-αλλά και τρομακτικό- τοπίο και οι επισκέπτες δεν έχασαν την ευκαιρία να το φωτογραφίσουν.

Μετά τον πρώτο, ένας δεύτερος ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του προκαλώντας δέος σε όσους παρακολουθούσαν το φαινόμενο.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Νίκος Μίχος

Τον κατ΄ οίκον περιoρισμό υπό φρούρηση του βουλευτή της χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου διέταξε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, που είχε κληθεί να άρει τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ των ανακριτριών και του εισαγγελέα, για την προφυλάκισή του ή όχι.

Τελικά οι δικαστές υιοθέτησαν την άποψη του εισαγγελέα Ντογιάκου και αποφάσισαν να μην προφυλακιστεί ο βουλευτής, να τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό και να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Του επιτρέπεται πάντως να μεταβαίνει στη Βουλή για να ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Εκδήλωση της Ένωσης Χειμαρριωτών για το θέμα της διοικητικής διαίρεσης

Η ΕΝΩΣΗ ΧEΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Την Δευτέρα 21η Ιουλίου 2014
στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20
στην εκδήλωση με θέμα:

Η νέα διοικητική διαίρεση στην Αλβανία και οι συνέπειες για την
περιοχή της Χιμάρας και ευρύτερα για τον Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

120.000 προσκυνητές στον τάφο του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου την ημέρα της εικοστής επετείου της κοιμήσεώς του


120.000 πιστοί επισκέφθηκαν την Σουρωτή για να προσκυνήσουν τον τάφο του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου την ημέρα της εικοστής επετείου της κοιμήσεώς του. Μάλιστα περίμεναν υπομονετικά μέχρι και 4 ώρες στην ουρά....

Στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου όπου ενταφιάστηκε ο Γέροντας Παΐσιος του Αγίου Όρους , την ημέρα της επετείου της κοιμήσεώς του πραγματοποιήθηκε Αγρυπνία και το πρωί Θεία Λειτουργία. Χιλιάδες άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών) έδωσαν το παρών και όπως ήταν αναμενόμενο ο ναός δεν μπορούσε να χωρέσει όλη αυτή τη λαοθάλασσα των προσκυνητών και πολλοί προσευχήθηκαν στην αυλή του μοναστηριού.