Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου του Δήμου Σιθωνίας για την αντιπυρική προστασία

κλικ για μεγέθυνση

Β.Παπαγεωργόπουλος:"Πρωτοφανής, αλλά συγχρόνως και προσβλητική για όλους τους Έλληνες η δήλωση Νταβούντογλου"

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ

Αδιανόητη η δήλωση του Υπ. Εξωτερικών της Τουρκίας – ο οποίος επισκέπτεται μια ημέρα την Αθήνα και δύο ημέρες την Θράκη και τη Θεσσαλονίκη – ότι το Καστελόριζο ΔΕΝ είναι νησί του Αιγαίου αλλά της Μεσογείου!.

Νησί δηλαδή που δεν έχει υφαλοκρηπίδα, νησί που δενλαμβάνεται υπ΄όψιν για τον καθορισμό  της Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) Της Ελλάδας.

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να θέσει ευθέως το θέμα και να ζητήσει από τον Τούρκο Υπ. Εξωτερικών εξηγήσεις για την πρωτοφανή αυτή, αλλά συγχρόνως και προσβλητική για όλους τους Έλληνες , δήλωση.

Ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στον Ασπρόπυργο

«Διαχείριση Στρες και Άγχους»

είναι ο τίτλος της διάλεξης που θα δώσει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 19:30 (στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου) ο Σαλονικιός καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ Νίκου Μελετίου, στα πλαίσια διαλέξεων του «Ανοιχτού Πανεπιστημίου» του Δήμου Ασπροπύργου.

Στις δυσκολίες που βιώνουμε και στις ακόμη μεγαλύτερες που έρχονται είναι βέβαιο πως άγχος και στρες θα είναι οι νέοι μόνιμοι σύντροφοί μας. Άγχος και στρες που μας φορολογούν ψυχικά και ίσως οδηγήσουν κάποιους από εμάς σε τραγικά σφάλματα ή ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις.