Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Γυμνός στο Σύνταγμα. Πρωτοποριακή διαμαρτυρία (Φωτογραφίες)


Όλα τα είχε η σημερινή ημέρα. Από Μέρκελ και ευχολόγια για την ελληνική οικονομία μέχρι "επαναστατικό" στριπτιζ στο Σύνταγμα.
Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες:

Η άγνωστη Μέρκελ: Από "συντρόφισσα" στη κορυφή του κόσμου


Δήμητρα Δρακάκη

Είναι η "Σιδηρά Κυρία" της διεθνούς πολιτικής σκηνής. Το όνομά της συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα "Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως" : Άνγκελα Μέρκελ. Ποιο είναι το άγνωστο παρελθόν της Άνγκελας Δωροθέας Μέρκελ; Γιατί από  "θολό" παρελθόν άλλο τίποτα...

Γεννημένη στο Αμβούργο το 1954, κόρη του λουθηρανού πάστορα Χέρλιντ Κάσνερ και της δασκάλας γυναίκας του Χέρλιντ  μεγάλωσε στην ύπαιθρο στο Τέμπλιν βόρεια του Βερολίνου, στη σοσιαλιστική Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας (ΛΔΓ).

Ο Gerd Langguth, πρώην ανώτερο στέλεχος του χρηστιανοδημοκρατικού κόμματος της Μέρκελ, αναφέρει την άνεση της οικογένειας να ταξιδεύει ελεύθερα από την Ανατολική στη Δυτική Γερμανία, καθώς και ότι είχαν στην κατοχή τους δύο αυτοκίνητα.

Σύλλογος Κτηματομεσιτών Ν. Χαλκιδικής: Διοργάνωση σεμιναρίου για τον νέο νόμο 4072/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Π Ρ Ο Σ:   Μ. Μ. Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ 
Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Θέμα : Διοργάνωση σεμιναρίου για τον νέο νόμο 4072/2012 (περί μεσιτών)

Με δεδομένο τον πρόσφατο νόμο Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86Α/11.04.2012), διοργανώνεται ειδικό σεμινάριο, που θα αφορά στην ανάλυσή του, και ειδικότερα όσον αφορά τον κλάδο των μεσιτών, στα άρθρα 195 έως και 204.

Ως εισηγήτρια του σεμιναρίου θα παραβρεθεί η δικηγόρος  Κα Παπαλεξίου  Σοφία, η οποία έχει εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία σε θέματα περί μεσιτικών υπηρεσιών ( σύμβαση μεσιτείας, διασφάλιση αμοιβής, σύνταξη εντολών, κ.α. ), και είναι ειδική συνεργάτης του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Το αίμα των Ελλήνων

κλικ για μεγέθυνση
Πηγή: Kalio

Ιστορική αναδρομή: Οι Ναζί εισέρχονται στην Αθήνα



Το τελευταίο ανακοινωθέν του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών ελάχιστες ώρες πριν οι Ναζί εισέλθουν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας στις 27 Απριλίου του 1941.

Σαν σήμερα, πριν 68 χρόνια, το 1944: Η Αθήνα βομβαρδίζεται από τους Γερμανούς


 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1944: Η Αθήνα βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ναζί, τρεις μέρες πριν εγκαταλείψουν την πόλη. Έξι νεκροί και 22 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός....

Πηγή: exofitsio.blogspot.com

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η Μέρκελ έρχεται να μας δώσει κουράγιο!


 «Βλέπω θετικά την άφιξη της κυρίας Μέρκελ» φέρεται να υποστήριξε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος προεξόφλησε μάλιστα και τον αντίκτυπο που θα έχει στην Ευρώπη μία τέτοια επίσκεψη.

«Έρχεται με καλό σκοπό, δεν έρχεται να μας πει τίποτα κακό, έρχεται να στηρίξει την Ελλάδα, να μας δώσει κουράγιο και το σημαντικότερο να κόψει τις κουβέντες για τη δραχμή και την έξοδό μας από το ευρώ», είπε σύμφωνα με το «Βήμα» ο κ. Μητσοτάκης.

Ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε, μεταξύ άλλων, και τις... παραλείψεις της τριτοκομμαιτκής κυβέρνησης έναντι της τρόικας.

Η πρώτη προσαγωγή: Συνελήφθη ντυμένος...Έλληνας στη Γερμανική πρεσβεία

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Τρίτης ένας κύριος γύρω στα 50, ντυμένος με μία αθλητική φόρμα της Εθνικής Ελλάδος, κρατώντας ένα πλακάτ με την Ανγκελα Μέρκελ και την... Αφροδίτη της Μήλου -από το περίφημο πρωτοσέλιδο του Focus- έφτασε έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας.

Οι αστυνομικοί αρχικά απόρησαν μόλις είδαν τη μοτοσικλέτα του 50χρονου άνδρα, μία μεγάλου κυβισμού μηχανή βαμμένη στα χρώματα της ελληνικής σημαίας!

Στη συνέχεια τον προσέγγισαν, τον ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να παραμείνει στην περιοχή λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει και του ζήτησαν τα στοιχεία του.

Ποιά Πολιτική χρειάζεται τώρα η χώρα; Ειρήνης ή Πολέμου;


γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Αυτή είναι αναπόφευκτα «Η Μέγιστη ερώτηση», μέρες Εθνικού παραδόξου του 2012 που διάγουμε.

Και δικαιολογημένα.

Τα Σύννεφα του Πολέμου έχουν πνίξει τα πάντα. Τα Τύμπανα του Πολέμου ηχούν παντού στην περιοχή μας κι όπως αποδόθηκε στον ίδιο τον Κίσσινγκερ «όποιος δεν τ’ ακούει ή κουφός είναι ή ηλίθιος». Η Μυρωδιά του Πολέμου καλύπτει ήδη τα πάντα.

Για ν’ απαντηθεί όμως, πρέπει – εξίσου αναπόφευκτα – να (επανα)καθοριστεί το «πλαίσιο». Το «πεδίο αναφοράς».

Κι αυτό το «πλαίσιο» δεν είναι καθόλου μα καθόλου περίπλοκο. Δεν χωράει, ούτε δικαιολογείται η συνήθης «ξύλινη γλώσσα» που σκοπό έχει πάντα να «θολώνει τα νερά». Να μπερδεύει το νου.

Ληστεία με πυροβολισμούς από κουκουλοφόρους μέσα στο νοσοκομείο Κατερίνης


Επιδρομή τεσσάρων ενόπλων κουκουλοφόρων μπροστά στα έντρομα μάτια των εργαζομένων με πυροβολισμούς πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά τις 3 τα χαράματα στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης με στόχο να "σηκώσουν" το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που βρίσκεται απέναντι από το κυλικείο.

Οι κουκουλοφόροι πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα και αφού απέτυχαν να "σηκώσουν" το μηχάνημα, μπουκάρισαν μέσα στο κυλικείο,

Μαθητές καθάρισαν τις ακτές του Ν.Μαρμαρά


Διακόσιοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Ν. Μαρμαρά καθάρισαν τις ακτές «Μπανιέρες» και «Παράδεισος», στο Ν. Μαρμαρά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας Εθελοντικού Καθαρισμού ακτών που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος ¨HELMEPA¨ και συμμετέχει ο Δήμος Σιθωνίας.

Με σύνθημα «Καθαρό περιβάλλον σημαίνει Πολιτισμός», εφοδιασμένοι με εργαλεία καθαρισμού, συνδύασαν περιβαλλοντική δράση και ψυχαγωγία υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών που πρόθυμα δέχτηκαν να υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη δράση.