Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο Παραολυμπιονίκης Μαρίνος Φυλαχτός στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

κλικ για μεγέθυνση

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Σιθωνίας

κλικ για μεγέθυνση

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Δ. Πολυγύρου

κλικ για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο Φεστιβάλ Τουρισμού 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο  Χαλκιδικής συμμετείχε στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2013, από 16 έως 19 Μαΐου 2013 στη Θεσσαλονίκη, στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Τουρισμού προσέφερε ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα ανάπτυξης της εξωστρέφειας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς οι 20.000 επισκέπτες του Φεστιβάλ ενημερώθηκαν για τουριστικούς προορισμούς και προσφορές, την περίοδο που οι περισσότεροι προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού μας, μέσω του υλικού που διανεμήθηκε,

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της κήρυξης της Επανάστασης στη Χαλκιδική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ
ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου για την κήρυξη της επανάστασης στη Χαλκιδική.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, το πρωί, μαθητές από τον Πολύγυρο και τους υπόλοιπους δήμους της Χαλκιδικής παρέλασαν μπροστά από το μνημείο των Ηρώων ενώ αμέσως μετά στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου της Π.Ε. Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής μαθητών δημοτικών σχολείων Χαλκιδικής με θέμα: «1912-2012, 100 χρόνια ελεύθερης Χαλκιδικής». Την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.

Την προηγούμενη μέρα το πρωί δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νίκης από το Ηρώο έως το Εξωκλήσι Αγίου Δημητρίου.