Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γκιζέλα Ντάλι - Ου Κλέψεις

Γκιζέλα Ντάλι - Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης

Πέταξαν παπούτσι στο Γιώργο Παπανδρέου


Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Eνώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεσης, ένας ένδρας εκσφενδόνισε εναντίον του παπούτσι, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 60 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. (ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες δράσεις της και την καθορισμό των στόχων της

Ανακοινώνει:

Τη δημιουργία τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και ενημερώνει τα παιδιά, μέχρι δεκατριών (13) ετών, καθώς και τους γονείς τους για τα παρακάτω:

Ανοίγει τις "πόρτες" του το αρχαιολογικό πάρκο των Βυζαντινών Νερόμυλων


Το αρχαιολογικό πάρκο των Βυζαντινών Νερόμυλων, οι οποίοι χρονολογούνται από τον 12ο και 13ο αιώνα, ανοίγει και επίσημα τις πύλες του και περιμένει τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης για ένα περίπατο στην ... ιστορία.

Έπειτα από 14 χρόνια, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εργασιών στον αρχαιολογικό χώρο στην Πολίχνη, οι οποίες έγιναν σε συνεργασία του τοπικού δήμου και της 9ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Τα εγκαίνια του χώρου θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, από την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, μια από τις πλέον εξέχουσες πανεπιστημιακές προσωπικότητες, ιδιαίτερα στη Βυζαντινολογία.

''Έφυγε'' η Γκιζέλα Ντάλι


Έγραψε ιστορία ως ένα από τα απόλυτα sex symbols του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Σε ηλικία 70 ετών η Γκιζέλα Ντάλι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Υγείας της Νάξου...

Εκεί είχε επιλέξει να ζει απομονωμένη τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας στο πλευρό της κάποιους πολύ δικούς της ανθρώπους.

Έδωσε τη μάχη με την επάρατη νόσο για πολλά χρόνια με απίστευτο σθένος και αξιοπρέπεια. Τις τελευταίες μέρες η υγεία της είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση κρίνοντας αναγκαία την εισαγωγή της στο Κέντρο Υγείας του νησιού.