Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Πατριωτικό δημοκρατικό τόξο για τη διακυβέρνηση της χώρας

Ο πατριωτισμός είναι η ιδεολογική πλατφόρμα και κοινή συνείδηση και η ανάδειξη ενός πατριωτικού δημοκρατικού τόξου είναι αυτή που θα σώσει την πατρίδα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος η οποία αποτελεί και την έναρξη των διαδικασιών για το 1ο Συνέδριο.

Ο Πάνος Καμμένος είπε απευθυνόμενος στα μέλη της Συνδιάσκεψης, «όλοι εσείς που δώσατε την μάχη και ανατρέψατε το καθεστώς της μεταπολίτευσης, ήλθε η ώρα να αναλάβετε τα ηνία της χώρας», προσθέτοντας ότι «θα ανατρέψουμε την έκτακτη
κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες».

Κάλαντα στο Δημαρχείο Σιθωνίας


Τελευταία μέρα σήμερα των μαθημάτων στα σχολεία και οι μαθητές του Γυμνασίου Νικήτης επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Σιθωνίας και τον Δήμαρχο κ.Ιωάννη Τζίτζιο για να του τα… ψάλλουν.

   Οι μαθητές της μπάντας του Γυμνασίου πλημμύρισαν με μελωδίες τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή δύναμη στο έργο του.

  Με τη σειρά του ο κ.Τζίτζιος ευχαρίστησε τους μαθητές που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και καλή πρόοδο, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ο Δήμος Σιθωνίας βρίσκεται κοντά στους μαθητές και πάντα θα υπηρετεί και θα υποστηρίζει τις ανάγκες τους.

Ένταξη Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Νικήτης

Νικήτη 21 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 2/θέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Νικήτης εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία Θράκη» με προϋπολογισμό 970.000 ευρώ.

Το νέο κτίριο του Νηπιαγωγείου θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο του Δήμου Σιθωνίας και θα περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τραπεζαρία, αίθουσα ύπνου, γραφεία και χώρους υγιεινής.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε:

Δήμος Πολυγύρου - Ευχές

Image and video hosting by TinyPic

Οι Τούρκοι βρήκαν κι άλλα..."στρατόπεδα ανταρτών". Απάντηση του ΥΠΕΞ

Στην Κινέτα και στο Δήλεσι  ''ανακάλυψαν'' δύο νέα στρατόπεδα εκπαίδευσης  Κούρδων ανταρτών στην Ελλάδα  προβοκατόρικοι κύκλοι  στην Τουρκία και με κατευθυνόμενες διαρροές γέμισαν τα τουρκικά ΜΜΕ, προκαλώντας σκληρή απάντηση από την Αθήνα.

 Το τουρκικό παραμύθι, όπως μετ' επιτάσεως έχει παρουσιάσει με ρεπορτάζ του το ONALERT  τις τελευταίες εβδομάδες,ξεκίνησε με απανωτά δημοσιεύματα περί ύπαρξης στρατοπέδου εκπαίδευσης στον καταυλισμό του Ερυθρού Σταυρού και του ΟΗΕ στο Λαύριο: Επί μήνες εμφάνιζαν κάθε δράστη βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη να έχει εκπαιδευτεί στο ...Λαύριο και να ... δουλεύει σε ...ψησταριές με ...γύρο!

Χθες, μετά την νέα σκληρή δήλωση του ΥΠΕΞ στα τουρκικά ΜΜΕ, το παραμύθι πήρε άλλες διαστάσεις αφού οι ...σεναριογράφοι της ΜΙΤ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ...ανακάλυψαν  νέα ''στρατόπεδα στην Κινέτα και στο Δήλεσι!!!

Επίσκεψη Νίμιτς σε Αθήνα και Σκόπια τον Ιανουάριο

Συζητήσεων συνέχεια με τους εκπροσώπους των δύο χωρών

Ο προσωπικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, στις συνομιλίες ανάμεσα σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ, θα επισκεφθεί την περιοχή κατά την περίοδο 8 με 11 Ιανουαρίου 2013 για συναντήσεις σε Αθήνα και Σκόπια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας του ΟΗΕ.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Νίμιτς θα δώσει συνέχεια στις συζητήσεις που είχε το Νοέμβριο στη Νέα Υόρκη με τους εκπροσώπους των δύο μερών. Ο πρέσβης κ. Νίμιτς θα συναντηθεί στην Αθήνα και τα Σκόπια με ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους των δύο χωρών με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας και την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης για το θέμα του "ονόματος", σημειώνεται χαρακτηριστικά.