Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής

φωτο: Αετός Χαλκιδικής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα το πρωί 10-4-2013  εντός του Δικαστικού Μεγάρου Πολυγύρου και πέριξ αυτού, πλήθος διαμαρτυρόμενων πολιτών από την Ιερισσό που βρισκόταν συγκεντρωμένοι για συμπαράσταση στους βιαιώς προσαχθέντες συμπολίτες τους ενώπιον των Δικαστικών Αρχών, απρόκλητα προπηλάκισαν και επιτέθηκαν με ύβρεις στον Πολιτευτή της ΝΔ Ν. Χαλκιδικής, Δικηγόρο Χαλκιδικής, κ. Καραμανλή Νικόλαο ο οποίος μετέβαινε εντός του Δικαστικού Μεγάρου για να χειρισθεί δικαστικές υποθέσεις των εντολέων του.

Οι κοινωνικοί αγώνες, από όπου και αν προέρχονται οφείλουν να διεξάγονται εντός των ορίων που θέτει ο Νόμος και ο Πολιτισμός αυτής της χώρας. Αλλιώς δεν είναι ανεκτοί αφού προσβάλουν βάναυσα τις δημοκρατικές αρχές και τη νομιμότητα του Κράτους.

Θύελλα Στανού - Ελπίς Βραστών


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Στανού θα διεξαχθεί ο αγώνας για τα play off της Β' Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Θύελλα Στανού και Ελπίς Βραστών.

Ο νικητής ανεβαίνει στην Α' Κατηγορία και ταυτόχρονα προκρίνεται στο τελικό για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην έδρα της Νικήτης .

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής για τα γεγονότα στην Ιερισσό

Η «καταδρομική επίθεση» που έλαβε χώρα στην Ιερισσό σήμερα τα ξημερώματα προκειμένου να συληφθούν δύο απλοί πολίτες, μόνο στα πλαίσια του κατευνασμού της έντασης δεν έγινε.

Τέτοιου είδους ανήκουστες δράσεις και ενέργειες δεν ωφελούν την περιοχή, ούτε συνεισφέρουν στην ειρήνη.

Βεβαίως εμπιστοσύνη υπάρχει στην ελληνική δικαιοσύνη και γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για να επανέλθει η ηρεμία στην πολύπαθη περιοχή.

«Λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού

Αδύνατη είναι η χρήση του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος στην Ιερισσό, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η οποία ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με την απόφαση το προσωπικό, τα μέσα και ο εξοπλισμός του, μεταφέρονται στο  Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, που αναλαμβάνει εφεξής την αστυνόμευση της συγκεκριμένης περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι κάτοικοι προκάλεσαν φθορές στους εσωτερικούς χώρους και τον εξοπλισμό.

Πηγή: NewPost

Γυαλιά-καρφιά και το αστυνομικό τμήμα Ιερισσού

Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας σε σπίτια κατοίκων

Αντέδρασαν οι κάτοικοι μετά τις συλλήψεις μέσα στην νύχτα στην Ιερισσό και μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι κάτοικοι μετά την «εισβολή» των ΕΚΑΜ στα σπίτια δύο συγχωριανών τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και προκάλεσαν καταστροφές.

Δύο οι συλλήψεις στην Ιερισσό - είχαν εκδοθεί εντάλματα σε βάρος τους

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι καταδρομικές συλλήψεις στην Ιερισσό είναι δύο και σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για την επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών πριν από δύο μήνες.

Πηγές αναφέρουν ότι πρόκεται για τους δύο που έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση σύμφωνα με την αστυνομία καθώς από τον ένα βρέθηκε γενετικό υλικό σε σκούφο περίπου 1 χιλιόμετρο από το εργοτάξιο ενώ στο σπίτι του δεύτερου εντοπίστηκε καραμπίνα που είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αργότερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου

Πηγή: Seleo