Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο Α.Σ. Αγίου Νικολάου, "Αστήρ", σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του

κλικ στην αφίσα για μεγέθυνση

Ο ΑΣ Αστήρ σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 25/12/2010 στο καφέ ΑΤΟΥ και σας εύχεται Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά.

Το  Δ. Σ.

Κατάληψη στο Δημαρχείο Πολυγύρου


Υπό κατάληψη βρίσκεται το δημαρχείο Πολυγύρου από 19 συμβασιούχους, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Από την πρώτη ημέρα της πρόσληψής τους, μέσω ΑΣΕΠ, το Σεπτέμβριο, έως και σήμερα δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην ανοίξουν τις πύλες του δημαρχείου ούτε και για τη σημερινή ορκωμοσία του νέου δημάρχου.

Όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι η πληρωμή των υπαλλήλων, οι οποίοι προσλήφθηκαν με οκτάμηνες συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του δήμου στους τομείς της καθαριότητας «κολλάει» στον επίτροπο.

"Yπέδειξα μία νομική λύση εις εκτέλεση μιας σχετικής γνωμοδότησης του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και εκτιμώ ότι μετά και τις δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού του κ.Ντόλιου, θα βρουν το δίκιο τους γιατί και ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει και οι άνθρωποι να πάρουν τα χρήματά τους" ανέφερε σε δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος.

Ευχές από τον βουλευτή Χαλκιδικής, Αργύρη Λαφαζάνη

Ευχές από το blog cobra-argos


Τις θερμότερες ευχές μας,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!


Η ομάδα του cobra-argos.blogspot.com

Ερωτήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου στη βουλή

κλικ στις ερωτήσεις για μεγέθυνση

Όσο πιο πολύ φωνάζουν, τόσο πιο υπεύθυνοι είναι

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να τοποθετηθούν κατά την συζήτηση επί του Προϋπολογισμού οι βουλευτές, αποτελεί και την αιτία του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα.

Είτε συγκέντρωσαν τα πυρά τους κατά του Μνημονίου, είτε άσκησαν κριτική στις προβλέψεις του προϋπολογισμού, είτε εξετόξευσαν άσφαιρα πυρά κατά αγνώστων και μη κατονομαζομένων εχθρών, είτε εμφάνισαν την ακολουθούμενη πολιτική ως «αναγκαίο κακό»,  απέδειξαν ότι ο δημόσιος βίος μας (αν υπάρχει ακόμη κάτι τέτοιο) κινείται στα όρια του φιλοτομαρισμού, της πολιτικής επιβίωσης και της υποκρισίας.

Δεν ήσαν τυχαίοι αυτοί που επέλεξαν να ανεβάσουν τους τόνους (για εξωτερική κατανάλωση, δηλαδή για τους εκτός κοινοβουλίου υπηκόους τους).

Χριστούγεννα και Μοναξιά….


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μοναξιά!

Και θα ζήσουμε μεθαύριο Σάββατο την γέννηση του Θεανθρώπου, την Θεϊκή υπόσχεση για την σωτηρία του ανθρώπινου γένους…Καθώς γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα γευόμαστε τα ευλογημένα εδέσματα και τα πατροπαράδοτα γλυκίσματα, καθώς θα ανοίγουμε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο τα δώρα μας κάποιοι συνάνθρωποί μας, ίσως και μέσα στην ίδια μας την πολυκατοικία, θα βουλιάζουν πνιγμένοι στο βουβό, το ανελέητο αίσθημα της μοναξιάς τους….

Μοναξιά!

Φέρνει η λέξη δυναμικά στο προσκήνιο το βουβό, ανελέητο δράμα συναθρώπων μας που έπαψαν να υπάρχουν για μας λησμονημένοι, τυλιγμένοι στον μανδύα της τραγικής πραγματικότητας της ΜΟΝΑΞΙΑΣ!…

Κεντρική Μακεδονία:«Στο κόκκινο» 30 περιοχές για πλημμύρες και 20 για χιόνια-παγετό


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΚΛΑΡΗΣ

«Στο κόκκινο» για τον κίνδυνο εκδήλωσης πλημμυρών βρίσκονται συνολικά 30 περιοχές στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και τις Σέρρες, ενώ 20 σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στους επτά νομούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θεωρούνται επικίνδυνα να αποκλειστούν ύστερα από χιονόπτωση ή παγετό.

Στις περιοχές αυτές θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ απαιτείται η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών (Περιφέρεια, Πυροσβεστική, δήμοι, Αστυνομία, εθελοντικές ομάδες κ.ά.) σε περίπτωση πλημμυρών ή χιονοπτώσεων, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι των συναρμόδιων φορέων που συμμετείχαν χτες στην περιφερειακή σύσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού», που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της γ.γ. της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Μαρίας Λιονή.