Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας - "Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012"


Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2012
Δημιουργούμε κοινωνικό παντοπωλείο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εν όψει των γιορτών, πραγματοποιούμε τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών του νομού μας καθώς και την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», των Γιατρών του Κόσμου και της Praksis.

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, επιλέγουμε να σταθούμε για ακόμα μία φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που περνούν δύσκολες μέρες.

Για το λόγο αυτό, δημιουργούμε κοινωνικό παντοπωλείο με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών.

Αγιασμός Πολιτιστικού Κέντρου Ορμύλιας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, 11-12-2012, ο αγιασμός του Πολιτιστικού Κέντρου Ορμύλιας.

 «Ο Δήμος Πολυγύρου, πιστός σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί στους κατοίκους της Ορμύλιας, μετά το έργο των ασφαλτοστρώσεων προχωρά στην κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου» τόνισε ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος και στη συνέχεια ευχαρίστησε για τη βοήθεια με σκοπό την υλοποίηση του έργου τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ορμύλιας, τον αντιδήμαρχο Ορμύλιας, κ. Χρήστο Δημητριάδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Βαγιωνά, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Ορμύλιας, η συνεργασία με το οποίο έφερε και τη χρηματοδότηση του Πολιτιστικού Κέντρου από την Κοινοτική Πρωτοβουλία Leader.

Μοναχοί του Άγιου Όρους φωτογραφίζονται αγκαλιά με... αρκούδες [εικόνες]


Ασυνήθιστα «κατοικίδια» φαίνεται πως έχουν οι μοναχοί στο Άγιο Όρος, αφού η μεγάλη τους αγάπη για όλα τα πλάσματα του Θεού και τη φύση, κατάφερε να ημερώσει ακόμα και τις καφέ αρκούδες, τις οποίες παίρνουν αγκαλιά και φωτογραφίζονται στο λιβάδι.

Τα παιχνιδιάρικα μικρά αρκουδάκια, δε φαίνεται να ενοχλούνται ή να φοβούνται από την παρουσία των μοναχών, αντιθέτως δείχνουν να διασκεδάζουν πολύ μαζί τους, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βάζουν τα ποδαράκια τους πάνω τους και προσπαθούν να παίξουν.

Καμμένος: «Επιτέθηκαν στη σελίδα μας»

Το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραψε στο twitter ότι άγνωστοι χάκερ «επιτέθηκαν» στη σελίδα του κινήματος στο διαδίκτυο.

Ο κ. Καμμένος συνεχίζει τις βολές κατά των στελεχών του κόμματος του που τον αμφισβητούν. Έγραψε στο twitter: «είναι ξεκάθαρο πλέον ποιοι λειτούργησαν ως δούρειος ίππος επαγγελματίες με σπόνσορες»...

Πηγή: NewPost

Μανώλης: Είσαι λαγός, έδωσες το non paper στον Παπούλια - Καμμένος: Είσαι αποστάτης

Στην καταγγελία ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαίου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο προέβη σήμερα το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης, ο οποίος ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από το κόμμα. Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος τόνισε, μέσω Twitter, ότι «η αποστασία αρχίζει πάντα με επαγγελματίες, τύπου Μανώλη».

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για γκέλα.

Στα πρόθυρα διάσπασης οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες»

Καθαιρέθηκε από γραμματέας της ΚΟ ο Κώστας Μαρκόπουλος - Ραγδαίες εξελίξεις στην έκτακτη ΚΟ του κόμματος το απόγευμα της Δευτέρας

Ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Στα πρόθυρα διάσπασης βρίσκεται το κόμμα μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην κοινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας όπου με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του κόμματος κ. Π. Καμμένος καθαίρεσε από γραμματέα της ΚΟ τον κ. Κώστα Μαρκόπουλο.

Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής: