Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αυξάνονται τα μπλόκα των αγροτών στη Βόρεια Ελλάδα

Στα μπλόκα που έχουν ήδη στηθεί σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας κατευθύνονται ολοένα και περισσότεροι αγρότες, ενώ εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να "ξεπηδήσουν" και νέα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστκής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων Χρήστος Καμτσής.

"Ο αγώνας μας δεν έχει πολιτικό χρώμα και αγωνία μας αποτελεί το μέλλον του αγροτικού κλάδου, που ολοένα και πιο έντονα θα ασκείται στα επόμενα χρόνια από νέους ανθρώπους" τόνισε ο κ. Καμτσής.

Πάντως, μέχρι στιγμής, τα δύο μπλόκα που πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις των αγροτών είναι αυτό στον κόμβο της Νίκαιας, στην εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα και αυτό στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία Οδό.

Παρουσίαση έργων Δήμου Σιθωνίας μέσω του ΕΠΠΕΡΑΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρουσίαση έργων Δήμου Σιθωνίας μέσω του ΕΠΠΕΡΑΑ

Τα έργα του Δήμου Σιθωνίας που έχουν κατασκευαστεί ή κατασκευάζονται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) παρουσίασε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος στην ημερίδα που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,  για την προβολή των έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρουσία του υπουργού Αναπληρωτή ΠΕΚΑ, Στ. Καλαφάτη, ο κ.Τζίτζιος παρουσίασε τέσσερα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Σιθωνίας μέσω του ΕΠΠΕΡΑΑ, συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Υπάρχει και το άλλο «πλεόνασμα»: του καναπέ!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Περισσεύουν τις τελευταίες εβδομάδες οι δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυανοπράσινης Συν-Κυβέρνησης για το «πρωτογενές πλεόνασμα» που με περισσή επιμέλεια και πρόδηλο πόθο επαναλαμβάνουν τα γνωστά ΜΜΕ!...

Αυτό ΔΕΝ ανήκει στα ανέκδοτα με τον Τοτό αλλά σίγουρα μας τα θυμίζει καθώς αυξάνουν, καθημερινά, και οι σχετικές δηλώσεις για «πρωτογενές πλεόνασμα» σε επίπεδα ΠΟΛΥ μεγαλύτερα από ότι προβλεπόταν μέχρι σήμερα από τα Κυβερνητικά στελέχη και τα Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων που επιμένουν να θεωρούν εαυτούς και αλλήλους ως… Μέσα Ενημέρωσης.

Πρόσκληση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής

κλικ για μεγέθυνση