Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Νάουσα: «Μπούλες», χάλκινα και…σκωτσέζικες γκάϊντες! (Video)

Του Γιώργου Νικολαΐδη  (gnborn2shoot)

Κι αυτές τις είδαμε, ακούσαμε και απολαύσαμε, χθες στην Νάουσα.

Μαζί με τους θαυμάσιους οργανοπαίκτες των χάλκινων, τα παραδοσιακά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, τους Γενίτσαρους, τις «Μπούλες... 

Με άρτια οργάνωση των διαφόρων Πολιτιστικών της Συλλόγων, που κατάφεραν να προσφέρουν, έστω και για μια μέρα, διασκέδαση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης και να διώξουν τις μαύρες σκέψεις της οικονομικής (και όχι μόνον) κρίσης .

Και όλα αυτά στην κατ΄ εξοχήν παραδοσιακή και γνωστή ανά την Ελλάδα για το  Καρναβάλι της Νάουσα, που και φέτος μας πρόσφερε την πανδαισία χορών,

Η Χρυσή Αυγή "άλωσε" το ΠΑΜΕ! Οι Χρυσαυγίτες μοίρασαν τρόφιμα στους απεργούς του ...ΚΚΕ (Βίντεο)

Μια εικόνα την οποία δεν φανταζόταν κανείς πριν από μερικά χρόνια, αντίκρυσαν όσοι βρέθηκαν στην Χαλυβουργία.

Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στη Χαλυβουργία και μέλους του ΠΑΜΕ Γ. Σιφονιός, πήρε το μικρόφωνο και ανήγγειλε την παρουσία εκπροσώπων της «Χρυσής Αυγής» στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Χαλυβουργία! Το χειροκρότημά του μάλιστα αμέσως μετά τον χαιρετισμό του εκπροσώπου της οργάνωσης δείχνουν πως τα δεδομένα που ξέραμε έχουν αλλάξει...

Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, δια του εκπροσώπου του Ηλία Κασιαδιάρη, δήλωσε πως δεν χαρίζει τους απεργούς στο ΠΑΜΕ.

Όπως βλέπετε στη  φωτό πάνω στα κιβώτια υπήρχαν αυτοκόλλητα που ανέγραφαν: «Ψηφίζω "Χρυσή Αυγή" για να ξεβρωμίσει ο τόπος».

«Γιούχαραν» τον βουλευτή Άγγελο Τόλκα την ώρα που γευμάτιζε!

Διώξανε τον πολιτικό καρνάβαλο του ΠΑΣΟΚ από το καρναβάλι της Νάουσας και του έφαγαν το "λιτό" του γεύμα !!! χαχαχαχα

Aποδέκτης της οργής του κόσμου έγινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας, την ώρα που γευμάτιζε σε κεντρική ταβέρνα της Νάουσας Θεσσαλονίκης.

Αναρχικοί και αντεξουσιαστές εντόπισαν το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να γευματίζει σε κεντρική ταβέρνα της Νάουσας. Αρχίσαν να τον γιουχάρουν, «στολίζοντας» αυτόν και την παρέα του με διάφορα κοσμικά επίθετα.

Μάλιστα οι οργισμένοι πολίτες ζητούσαν επιμόνως από τον βουλευτή και την παρέα του να αποχωρίσουν από το μαγαζί, με τον ίδιο να απαντά πως πρόκειται για δημόσιο χώρο και θα αποχωρήσει αφότου ολοκληρώσει το γεύμα του.

Δήμαρχος Κασσάνδρας Χαλκιδικής προς Χρυσή Αυγή: «Σας απαγορεύω να καταθέσετε στεφάνι, αλλιώς θα συλληφθείτε»

Το θράσος των πολιτικάντηδων και ειδικά των ΠΑΣΟΚων δεν έχει όρια! Με αφορμή την πρόθεση στελεχών της Τ.Ο. Χαλκιδικής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να καταθέσει στεφάνι εις μνήμην των σφαγιασθέντων συμπατριωτών μας κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στην ετήσια επίσημη εκδήλωση προς τιμήν τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, συντάχθηκε επίσημη επιστολή της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία και εκφράσαμε με όλους τους τύπους την πρόθεσή μας αυτή.

Σε χθεσινή επίσκεψη στελεχών μας στον (πράσινο) δήμαρχο Κασσάνδρας, Βασίλη Παπαγιάννη, με σκοπό να του επιδοθεί η επιστολή και να του γνωστοποιηθεί η πρόθεση να τιμήσουμε την μνήμη των σφαγιασθέντων συμπατριωτών μας, ο πράσινος δήμαρχος έδειξε παντελώς εχθρική και αναιδή στάση.

Καρναβάλι Πολυγύρου - 26 2 2012

Λούστηκε με μπύρα η Μέρκελ



... ή μάλλον ... την έλουσε ένας σερβιτόρος.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι Έλληνας, αλλά δεν έχει τόση σημασία αυτό.

Πάνος Καμμένος - Είμαστε απίστευτα πολλοί...


Είμαστε απίστευτα πολλοί....

Όλη η Ελλάδα και η ομογένεια γίνεται συνιδρυτής των
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Την Τρίτη καταθέτουμε με το καταστατικό τις πρώτες καταστάσεις υπογραφών συνίδρυσης του κινήματος ΜΑΣ.

Ξεκινά η μάχη στη Βουλή όπου η συγκυβέρνηση ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-Goldman Sachs εκτελούν την Ελληνική οικογένεια με τους "εφαρμοστικούς νόμους" κατ εντολή των γερμανών προιστάμενων τους με συνενόχους τους βουλευτές που προτάσουν την καρέκλα τους απο τον όρκο τους.

Τούς προειδοποιήσαμε:

Επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Δούμα, από τον ΛΑ.Ο.Σ.


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διά της παρούσης μου θα ήθελα να υποβάλω την παραίτησή μου από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Σε περίπτωση που αυτό σας ενδιαφέρει, ο λόγος είναι ότι διαφωνώ με την στάση που το κόμμα μας κράτησε στην ψηφοφορία της βουλής την 12η Φεβρουαρίου 2012, καθώς αυτή κατά την γνώμη μου ούτε εθνικώς αλλά ούτε και πολιτικώς συμφέρουσα είναι. Προ παντός όμως, μαρτυρά πολιτικό οπορτουνισμό και ηττοπάθεια, καθώς η επιλογή αυτή είναι φανερό ότι συνδέεται με τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος στις δημοσκοπήσεις και με την άνοδο της Χρυσής Αυγής.