Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αύριο η Συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου


ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ –Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ


Ο κ. Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Όπως έχω πει πολλές φορές δεν λογοδοτώ μόνον απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία σέβομαι απεριόριστα, αλλά και απέναντι στον Λαό της Θεσσαλονίκης ο οποίος με την ψήφο του με όρισε ως εκπρόσωπό του στην Βουλή των Ελλήνων επί 17 χρόνια και επί 12 χρόνια ως Δήμαρχό του.

Έτσι αύριο (Πέμπτη 19.1.2012) δίδω συνέντευξη Τύπου (Ξενοδ. Holliday Inn, 1μ.μ.) όπου και θα αποκαλύψω τα χαλκευμένα στοιχεία που διοχετεύτηκαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη – χωρίς μάλιστα να υπάρχει δυνατότητα αντίκρουσης – έτσι ώστε να φθάσουμε στη σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Εφετών.

Πόλη έφερε στο φως το μετρό Θεσσαλονίκης!


Ολόκληρη... πόλη έφεραν στο φως οι εργασίες για το μετρό της Θεσσαλονίκης: 3.000 τάφοι, 5.000 αγγεία, 1.500 κοσμήματα, τρίκλιτη βασιλική του 5ου αιώνα και η μαρμαρόστρωτη οδός είναι ανάμεσα στα ευρήματα της μεγάλης ανασκαφής που γίνεται σε έκταση 28.000 τετραγωνικών!..

Όπως διαβάζουμε στην εφημερία «Έθνος», πρόκειται για μια πόλη με συνεχή ευρήματα και φάσεις κατοίκησης από τον 4ο αιώνα μέχρι σήμερα, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστες πόλεις ανά τον κόσμο.

Το μεγαλύτερο μέρος των ανασκαφών γίνεται στο λεγόμενο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά μήκος της Εγνατίας. Μάλιστα, τα στρώματα του δρόμου -μαζί με τις ανακατασκευές από τη λεγόμενη βασιλική οδό των Ρωμαίων μέχρι τη λεωφόρο των Βυζαντινών ή Μέση οδό-  υπολογίζονται σε 30!

Ευθύμης Καρανάσιος: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο πολιτευτής της ΝΔ Ευθύμης Καρανάσιος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο γραφείο του Πολυγύρου, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, στις 6.30 το απόγευμα.

Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει τη δύναμη για τη συνέχεια.

Σύλλογος Απανταχού Ταξιαρχιωτών: Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας και γλέντι


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΚΟΠΗ ΠITAΣ ΚΑΙ ΓΛENTI

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΩΝ, ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ KYPIAKH 22/1/2011 ΣΤΙΣ 11:00π.μ. ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΦΕ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Δελτίο Τύπου Δήμου Σιθωνίας

Νικήτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δέκα προγράμματα Άθλησης για Όλους στο Δήμο Σιθωνίας

Στο Δήμο Σιθωνίας εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δέκα (10) προγράμματα  Άθλησης για Όλους, εκ των οποίων τα δύο (2) απευθύνονται σε ειδικές ομάδες πληθυσμού.

Τα προγράμματα Άθλησης για Όλους είναι διάρκειας 24 εβδομάδων, χρηματοδοτούνται από την Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και θα υλοποιηθούν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σιθωνίας που είναι δικαιούχος φορέας.

Δελτίο Τύπου του Κυριάκου Βελόπουλου

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης – ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18-01-2012

Στην εξής δήλωση προέβη σήμερα 18-01-2012 ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σε ραδιοφωνικό σταθμό για το αν υπάρχουν τελικά πετρέλαια στην Ελλάδα:

«Η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου επιβεβαιώνεται από τις ίδιες τις εταιρείες εξόρυξης πετρελαίου! Σας παραπέμπω στην απάντηση του Υπουργού: «Οι εκπρόσωποι του Ομίλου Delek όπως και οι εκπρόσωποι άλλων πετρελαϊκών εταιρειών έχουν ήδη επισκεφτεί την Ελλάδα και είχαν συνεργασία με στελέχη του ΥΠΕΚΑ για θέματα υδρογονανθράκων.»

Μάρκος Δράκος - Ο "Λυκούργος" της ΕΟΚΑ


Της ΚΑΡΟΛ ΓΡΙΒΑ

Ο Θεός και η Πατρίδα με καλούν , πατέρα. - Ζητώ την ευχή σου
Μάρκος Δράκος

18 Ιανουαρίου 1957, 55 χρόνια πέρασαν απο εκείνη τη μέρα ... όπου γράφτηκε με χρυσά γράμματα το όνομα ΜΑΡΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ στην ενδοξότερη σελίδα της Ελληνικής μας Ιστορίας. Εκεί που η ελληνική περηφάνια , αψηφούσε κάθε κίνδυνο, εκεί που η παλικαριά αψηφούσε κάθε είδους φόβου και μετατρεπόταν σε αποφασιστικότητα και αγώνα, αναδεικνύοντας μέχρι και σήμερα πρότυπα ηρώων για τις παρούσες αλλά και τις μέλλουσες γενεές.

Ο Μάρκος Δράκος αποτελεί αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή μορφή στον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59.

Το στέλεχος του ΣΔΟΕ, ο Δ/ντης της ΕΤ3, το στέλεχος του ΛΑΟΣ και οι μαφιόζοι - τοκογλύφοι της Βορείου Ελλάδος [Video]

Όλες οι λεπτομέρειες και τα ονόματα των πρωταγωνιστών στο planet-greece

Αηδία και αγανάκτιση από το μέγεθος της διαπλοκής οργανωμένου εγκλήματος - πολιτικής και επιφανών πολιτών του δημόσιου βίου. Αρχηγός της μαφιόζικης οργάνωσης τοκογλυφίας, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΛΑΟΣ, στον Νομό Ημαθίας (φωτό - αριστερά). Από κοντά και ο πρώην διευθυντής της ΕΤ3, Γιώργος Φερέτης (φωτό - δεξιά), όπως και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαχατζής (φωτό - μέση)...

Μπόχα και δυσωδία. Ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ, εφοριακός, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί, τραπεζικά στελέχη, δύο δικηγόροι, ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΤ3 Γιώργος Φερέτης, και ένας υπάλληλος ΠΑΕ

Χέρι χέρι με τον Καραμπέρη ...και τον κολλητό του Βενιζέλου !


Όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΛΑΟΣ, υποσχόταν εκπλήξεις στην επιλογή των αντιπεριφερειαρχών, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μεγαλύτερη από αυτές θα αφορούσε το πρόσωπο του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τον οποίο παρουσίασε επισήμως  στη Βέροια, όπως φαίνεται και στην αποκαλυπτική φωτογραφία που εξασφάλισε το Crimes on air.

Στις δηλώσεις του μάλιστα  ο τότε Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος έχοντας δίπλα του τον Μάρκο Καραμπέρη [σημερινό κατηγορούμενο] τόνιζε «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις»

Ποιος πλήρωσε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του Ροντούλη;

Ο Αστέριος Ροντούλης είναι ένα από τα λαμπρά αστέρια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου διατηρώντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στις εκλογές του 2009 εκλέχθηκε βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας στην οποία ζει η οικογένεια του. Παρόλα αυτά έκρινε σκόπιμα να χρεώσει τον κρατικό προϋπολογισμό με 12 μέρες απασχόλησης εκτός έδρας, στην Λάρισα, οι οποίες εντελώς "συμπτωματικά" ήταν οι ημέρες των Εορτών...

Ο Σκανδαλίδης δεν του χάλασε το χατίρι και υπέγραψε τη σχετική απόφαση.