Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ευρωεκλογές 2014 - Τελικά αποτελέσματα


Δελτίο Τύπου: Νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Μανώλη Καρρά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΡΑ!

Με το χθεσινό νικητήριο αποτέλεσμα του συνδυασμού «Νέα Προποντίδα Σύγχρονος Δήμος ο κόσμος ανέδειξε ότι νέος Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας είναι ο Μανώλης Καρράς.

Μετά την ανακοίνωση των δύο τελικών αποτελεσμάτων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μανώλης Καρράς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δημότες του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Φανερά συγκινημένος χαιρέτησε εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν στο εκλογικό του κέντρο στα Νέα Μουδανιά, απ’ όλες τις περιοχές του Δήμου.

Εκλογή Μ.Καρρά στη Ν.Προποντίδα - Ολονύκτιο ντέρμπι


Της Βικτωρίας Καρακούση

Σε απόλυτο ντέρμπι αναδείχτηκε η μάχη και η χθεσινή εκλογική βραδιά στο δήμο Ν.Προποντίδας, καθώς οι δύο μονομάχοι  Μ.Καρράς και Δ.Τσούφης έπρεπε να περιμένουν και την καταμέτρηση του τελαυταίου εκλογικού τμήματος για να μάθουν το νικητή των εκλογών.

Τελικά νέος δήμαρχος Ν.Προποντίδας αναδείχθηκε ο κ. Μανόλης Καρράς με 91 ψήφους περισσότερους από τον κ.Τσόυφη.  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών  κ.Καρράς έλαβε 10.136 ψήφους και ποσοστό 50,23% και ο κ.Τσόυφης 10.045 και ποσοστό 49,77%.

Ο  νέος δήμαρχος εκλέχθηκε από την καταμέτρηση και του εκλογικού τμήματος στον Άγιο Παύλο,

Μαρία Σπυράκη: Η εκλογή μου συμβολίζει τον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά

«Ελπίζω να εκπροσωπήσω την πατρίδα μας με δυναμισμό»

Οι ευχαριστίες της πρώην δημοσιογράφου για την εκλογή της στην Ευρωβουλή
Με επιτυχία πέρασε η Μαρία Σπυράκη από τη δημοσιογραφία στην πολιτική, καθώς τα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των σταυρών των ευρωεκλογών, της δίνουν μια θέση στην Ευρωβουλή.

Με δήλωσή της, η ευρωβουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν. Είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους πολίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν ευρωβουλευτή της ΝΔ, της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

Οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Τρεις ευρωβουλευτές εξέλεξε η Χρυσή Αυγή προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε, όντας ο μοναδικός πραγματικός νικητής των εκλογών. Το δεύτερο σοκ και δέος για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας είναι τα ονόματα των τριών εκλεγέντων, με την Χρυσή Αυγή, Ευρωβουλευτών, που από μόνα τους καταρρίπτουν τα φαιδρά κατηγορητήρια, με τα οποία τα τηλεδικαστήρια "καταδικάζουν" την Χρυσή Αυγή.

Πριν αναφέρουμε τα ονόματα των τριών άξιων Συναγωνιστών, είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξου. Αυτό καθιστά βέβαιο ότι η Ελλάδα, μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι:

Η εκλεγμένη με τη ΝΔ Δήμαρχος της Καβάλας χόρευε ως το πρωί (Video)


Μια γυναίκα που έχει συνηθίσει τις πρωτιές, και που κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές με όπλο το χιούμορ εξελέγη δήμαρχος στην Καβάλα, Είναι η Δήμητρα Τσανάκα, πρώτη γυναίκα δήμαρχος της πόλης που χθες έστησε ένα γλέντι όπου άφησε ιστορία στην πόλη, με χορούς και τη συνεχή υπενθύμιση σε όποιον μιλούσε «δεν πρόκειται να ξεχάσω αυτά που σας υποσχέθηκα».

Η χθεσινή πρωτιά της κυρίας Τσανάκα δεν είναι η μοναδική που έχει κατακτήσει, αφού το 1998 είχε εκλεγεί πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος πανελληνίως. Η κυρία Τσανάκα είναι πνευμονολόγος.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Ευρωκοινοβούλιο 2014 - Οι «ευρω-σκεπτικιστές» μίλησαν!...

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2014 : Οι «ευρω-σκεπτικιστές» μίλησαν!...

Γράφει ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους της «μπλογκόσφαιρας» μετά την 25ήμερη ΑΠΟΧΗ μου.

Οι κάλπες δέχτηκαν τις ψήφους των Ευρωπαίων πολιτών και «μίλησαν» στέλνοντας ευανάγνωστα μηνύματα στις ηγεσίες των χωρών μελών της Ένωσης που ξεκίνησε με το όραμα της «Ευρώπης των Λαών» αλλά στο δρόμο της μετουσίωσης του οράματος σε πράξη «περιέπλεξε τους γλουτούς» του το κατεστημένο των εχόντων απέναντι στις προσδοκίες των μη-εχόντων!

Τα αποτελέσματα των χτεσινών εκλογών ανεβάζουν τα ποσοστά των Κομμάτων που πήραν ψήφους «αγανάκτησης» από το 20% των εκλογών του 2009 στο 30% των χτεσινών εκλογών.

Δήλωση του ανεξάρτητου νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη


Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών (Video)


Μήνυμα του Νίκου Μιχαλολιάκου για τις ευρωεκλογές (Video)


Δήλωση του Πάνου Καμμένου για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών (Video)


Δηλώσεις του εκλεγμένου Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα (Video)

«Ενωμένοι προχωρούμε μπροστά, αφήνουμε πίσω όλα όσα μας δίχασαν όλα όσα μας χώρισαν», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας που επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα κάναμε πρώτοι το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία της αυτοδιοίκησης» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Ευρωεκλογές: αποτελέσματα επικράτειας (Ενσωμάτωση 36,99%)