Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δορυφόρος εντόπισε 122 «αντικείμενα» στον Ινδικό

Νέα αντικείμενα 122 στον αριθμό φέρεται να εντόπισε γαλλικός δορυφόρος και εικάζεται ότι ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο μπόινγκ, ανακοίνωσε πρίν από λίγο ο μαλαισιανός υπουργός Μεταφορών, Χισαμουντίν Χουσεΐν.

Οι εικόνες έχουν ημερομηνία 23 Μαρτίου και δείχνουν αντικείμενα μήκους μέχρι 23 μέτρα, πρόσθεσε ο υπουργός.

Νωρίτερα, ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, δήλωσε ότι οι Αρχές θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για τις έρευνες της χαμένης πτήσης MH370 της Malaysia Airlines. Οι δηλώσεις του έγιναν την ώρα που οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, επιτρέποντας την επανέναρξη των ερευνών.

Τρικυμία στους ΑΝΕΛ: Ανεξαρτητοποιήθηκαν δύο βουλευτές


Την παραίτησή τους από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι ανακοίνωσαν την Τετάρτη, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, οι βουλευτές Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα και Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

 Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η κ. Γιαταγάνα παραιτήθηκε από μέλος του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος διαμαρτυρόμενη για την στήριξη που δίνουν οι ΑΝΕΛ στην υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση «για την αποστασία»

Οι "Ηχηρές Σιωπές του Έρωτα" της Άννας Μπιθικώτση στη Νέα Ιωνία Βόλου

Όταν  η ποίηση συναντά το λυρισμό
και τα ερωτικά τραγούδια
του Γρηγόρη Μπιθικώτση 
και του Μάνου Χατζιδάκι 
το συναίσθημα…


Η “MusicView-Κοιν.Σ.Επ.» διοργανώνει και παρουσιάζει την
ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΔΟΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ «ΙΑΜΒΟΣ»
ΣΤΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Όταν οι ηχηρές σιωπές του έρωτα, τραγουδούν Μπιθικώτση- Χατζιδάκι»

MITT 2014: Αισιοδοξία παρά τη μείωση των κρατήσεων

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τουρισμού MITT 2014 της Μόσχας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε stand 20 τ.μ. στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. 800 τ.μ.

Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού κ. Γρηγόρης Τάσιος μαζί με ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες του νομού βρέθηκαν κοντά στις εξελίξεις οι οποίες παρόλο τη μείωση 15% στις προκρατήσεις, δείχνουν να είναι αισιόδοξες από εδώ και πέρα, με πρόβλεψη για ανάκαμψη στα ίδια νούμερα αφίξεων (150.000) με το 2013.

Η μείωση στις προκρατήσεις προέρχεται:

Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής

κλικ για μεγέθυνση

Κασσής: Ανάθεμα την ώρα που στήριξα την κυβέρνηση

Αμετακίνητος στην απόφασή του να μην ψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

 Ο κ. Κασσής τόνισε, ότι μετάνιωσε για την επιλογή του να στηρίξει τη συγκυβέρνηση του κόμματός του με τη Νέα Δημοκρατία και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Υποφέρω. Περνάω πολύ δύσκολες ημέρες το τελευταίο διάστημα. Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση κατά αυτό τον τρόπο. Απέχω από την κυβέρνηση και λέω "την κακιά ώρα" που βρέθηκα σε αυτή την κυβέρνηση. Ας με διαγράψει και ο Βενιζέλος, χάρη θα μου κάνει».