Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αυτοί είναι οι στόχοι της Βόρειας Κορέας

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ

Τα τύμπανα πολέμου ηχούν στη Βόρεια Κορέα...Πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε ο χάρτης με τους αμερικανικούς στόχους του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ουάσινγκτον, Όστιν, Τέξας και Χαβάη φαίνεται πως έχουν μπει στο στόχαστρο του ηγέτη της χώρας καθώς όπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία βρίσκεται στο γραφείο του μαζί με τέσσερις αξιωματικούς, ενώ πίσω τους φαίνεται ξεκάθαρα ένας χάρτης των ΗΠΑ που φέρει την επιγραφή «σχέδιο στρατηγικής για να χτυπήσουμε τις ΗΠΑ».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph μάλιστα ως στόχος στο Τέξας φαινεται να είναι η κατοικία του πρωην αμερικανού προεδρόυ Τζόρτζ Μπους του πρεσβύτερου.

«Δεν είναι θέμα αμοιβαιότητας η επαναλειτουργία της Χάλκης»

ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 Αυστηρή ήταν η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις του τούρκου Πρωθυπουργού σχετικά με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

«Όσο και αν δεν είναι θέμα αμοιβαιότητας, η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης θα αποτελέσει δείγμα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών και μήνυμα θετικών προθέσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο τουρκος πρωθυπουργός σε διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σε τρία τουρκικά κανάλια τόνισε με έμφαση πως είναι έτοιμος να ανοίξει η Θεολογική Σχολή της Χάκλης με την προϋπόθεση ότι θα επιλυθεί το θέμα των μουφτήδων στη δυτική Θράκη, ενώ είπε πως στη συνάντηση που είχε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ της ζήτησε να μεσολαβήσει για το θέμα των μουφτήδων.

Χαλκιδική : Νέα συγκέντρωση ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων

Συγκέντρωση στην Ιερισσό Χαλκιδικής πραγματοποίησαν το μεσημέρι κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων που είναι αντίθετοι στη λειτουργία μονάδας χρυσού στις Σκουριές, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Ακολούθησε αυτοκινητοπομπή έως το χωριό Στρατώνι όπου εκπρόσωπος της εταιρίας "Ελληνικός Χρυσός" παρέλαβε ψήφισμα με τα αιτήματα διαμαρτυρίας των κατοίκων και των φορέων.

Την κινητοποίηση οργάνωσαν οι συντονιστικές επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μνημείο του Εμμανουήλ Παπά στην Θεσσαλονίκη

κλικ για μεγέθυνση
Ευχαριστούμε τον φίλο Ίωνα για τις φωτογραφίες που μας έστειλε