Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πατέρας Φουντούλη: Το συγκινητικό μήνυμα στην οικογένεια Καπελώνη μέσω Facebook


«Κουράγιο και δύναμη» ευχήθηκε στον Αλέξανδρο Γέροντα

«Δεν μπορώ να απαλύνω τον μεγάλο πόνο σας γιατί μας πνίγει ο δικός μας», αναφέρει στο λογαριασμό του ο κ Λάμπρος Φουντούλης

«Θέλω να εκφράσω μέσα από την ραγισμένη καρδιά μου τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια του Μανώλη Καπελώνη για τον άδικο χαμό του παιδιού τους, φίλου και αδερφού του Γιώργου μας που τόσο άνανδρα τους στέρησαν την ζωή. Δεν μπορώ να απαλύνω τον μεγάλο πόνο σας γιατί μας πνίγει ο δικός μας.

Αλέξανδρε Γέροντα οι προσευχές μας είναι κοντά σου και ευχόμαστε με όλη την δύναμη της ψυχής μας να το ξεπεράσεις και να σταθείς γερός δίπλα στην οικογένεια σου και στους γονείς σου. Κουράγιο και δύναμη».

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας θα παραμείνει ο Μανώλης Γλέζος

Μετά την αδιαθεσία που ένιωσε το απόγευμα της Τρίτης ενώ βρισκόταν στη Βουλή

Οι γιατροί βρήκαν πέτρα στην χοληδόχο κύστη και έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο παθολογικό τμήμα, όπου θα παραμείνει τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο
Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Μανώλης Γλέζος την ώρα που βρισκόταν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου οι γιατροί του συνέστησαν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η αρχαία Ελλάδα με αστρικές ανταύγειες στην έκθεση φωτογραφίας «Ναοί στο σχήμα του ουρανού…»


Η έκθεση φωτογραφίας «Ναοί στο σχήμα του ουρανού…» του Λουκά Χαψή ανοίγει τις πύλες του ουράνιου θόλου της αρχαιότητας αύριο, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στην Αθήνα, και υποδέχεται το κοινό σε μια μοναδική διαδρομή φωτισμένη από αστρικές «ανταύγειες» πάνω στα αρχετυπικά μνημεία της ελληνικής αρχαιότητας.

Aστρικές τροχιές, αστερισμοί, νεφελώματα και ο Γαλαξίας με το λεπτό, μυστηριακό φως τους διασχίζουν το νυκτερινό ουρανό και πλαισιώνουν την αρχαία ελληνική κληρονομιά.

Από την Ολυμπία ώς τη Δήλο και από το Δίον ώς την Κνωσό, ο φωτογράφος Λουκάς Χαψής μάς παρασύρει σε μια ονειρική όσο και πρωτότυπη επίσκεψη σε δεκατέσσερις σημαντικές τοποθεσίες, όπου πάλαι ποτέ έλαμψε ο ελληνικός πολιτισμός.

Oλοκληρώθηκε η μελέτη για την αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου Σπάρτης

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του Αρχαίου Θεάτρου Σπάρτης

Από το σωματείο «Διάζωμα» με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος - H μελέτη εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο

Ζουμπουλάκης Γιάννης

Ο Παυσανίας το χαρακτηρίζει «θέατρον, λίθου λευκού, θέας άξιον». Ηταν ένα από τα μεγαλύτερα στην αρχαία Ελλάδα, σημαντικός τόπος συνάντησης και φιλοξενίας πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης, που χρονολογείται από τον 2ο αιώνα π.Χ., ετοιμάζεται να αναστηλωθεί και να ανοίξει και πάλι τις πύλες του στο κοινό χάρη στη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού με το «Διάζωμα» και το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η δωρεά του οποίου κατέστησε εφικτή την ολοκλήρωση της μελέτης αναστήλωσης.

H Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εκπομπή του MEGA «Ανατροπή»

H Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εκπομπή του MEGA «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Απόψε, καλεσμένος μας είναι ο Πρωθυπουργός ο κ. Αντώνης Σαμαράς, του οποίου καλεσμένοι είμαστε εμείς στο γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Καλησπέρα κ. Πρόεδρε.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Καλησπέρα σας.

Χωρίς αστικά λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει αύριο η Θεσσαλονίκη, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, θα κινηθούν λεωφορεία μόνο με προσωπικό ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της απεργίας αύριο θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 το πρωί. Η μία έξω από το κτίριο του ΕΚΘ,

Φωταγώγηση έλατου στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής

κλικ για μεγέθυνση

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Παρέμβαση για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας

κλικ για μεγέθυνση

Νέοι Πρόεδροι των Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Νέοι Πρόεδροι των Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ.

Από την εκλογική διαδικασία της 3ης Νοεμβρίου 2013, προέκυψαν οι νέοι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ:

Οργανώσεις Επαρχίας: