Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Χιλιάδες Έλληνες στο μνημείο των Ιμίων (Video & Φωτογραφίες)


 Χιλιάδες Εθνικιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος συρρέουν στο μνημείο των Ιμίων, για να τιμήσουν τους πεσόντες ήρωες, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό. ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς για την μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση των τελευταίων ετών.

Ήδη ο χώρος μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών έχει κατακλυστεί από Ελληνικές σημαίες, ενώ συνθήματα δονούν την ατμόσφαιρα. Η ροή του κόσμου είναι συνεχής, ενώ ακούγονται διαρκώς επευφημίες από τους διερχόμενους. Τώρα έκλεισε η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα και η προσέλευση στο χώρο του μνημείου γίνεται μόνο με τα πόδια.

Ξεκίνησε στην Καβάλα το 1ο Προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πάνος Καμμένος

Την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου εθνικού πατριωτικού μετώπου που θα εμποδίσει το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας και δεν θα επιτρέψει τον έλεγχό του από τους ξένους δανειστές, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί λίγο πριν την έναρξη του πρώτου προσυνεδρίου του κόμματος στην Καβάλα.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να διαφυλάξει τον ορυκτό πλούτο της χώρας μαζί την εθνική περιουσία των Ελλήνων, επισημαίνοντας ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στη συνεχιζόμενη προσπάθεια αποτροπής ανάπτυξης της χώρας. «Η Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος, «μπορεί να ζήσει χωρίς μνημόνια και οι Έλληνες μπορούν από μόνοι τους να φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο τους».