Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή-Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής

Μετά την απόρριψη της πρότασης μομφής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη Βουλή.

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, αφότου κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας και κατά του προεδρείου της Βουλής ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης είχε απαντήσει στον κ. Τσίπρα, αναφορικά με την πρόταση μομφής, ότι σήμερα αποκλείεται να γίνει συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας γιατί είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. «Από Δευτέρα αν θέλετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βάφτηκαν στο αίμα οι δημοτικές εκλογές στην Τουρκία – Τουλάχιστον οκτώ νεκροί

«ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε συγκρούσεις ανάμεσα σε ομάδες που υποστηρίζουν αντίπαλους υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές που διεξάγονται στην Τουρκία και οι οποίες έχουν μετατραπεί σ' ένα δημοψήφισμα για τη διακυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο χωριό Γιουβατσίκ, κοντά στο Χιλβάν, στην ανατολική επαρχία Σανλιούρφα που συνορεύει με τη Συρία, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν δέκα τραυματίσθηκαν στη διάρκεια μάχης με πυροβόλα όπλα ανάμεσα σε οικογένειες υποψηφίων.

Μια άλλη παρόμοια σύγκρουση σημειώθηκε στη νότια επαρχία Χατάι, που συνορεύει επίσης με τη Συρία, και είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι.

Πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «έγκλημα κοινωνικό, οικονομικό, εθνικό».

Πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας τον κ. Στουρνάρα ως «κύριο εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και των ελλήνων πολιτών». Μιλώντας στην Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε το άρθρο 142 του κανονισμού της Βουλής.

Η συζήτηση επί της πρότασης μομφής θα γίνει την Τρίτη.

«Έγκλημα σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας» χαρακτήρισε νωρίτερα το πολυνομοσχέδιο ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «έγκλημα κοινωνικό, οικονομικό, εθνικό»,

Πώς λάμπει το βόρειο σέλας (Video)


Το πράσινο φως πάνω από τη Νορβηγία κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» η κάμερα.

Φαντασμαγορικές λάμψεις και χρώματα προσφέρει το βόρειο σέλας στον τυχερό επισκέπτη.

Ο φωτογράφος Οέινγκ Σέι κατάφερε να τις αποτυπώσει.

Πηγή: NewPost.gr

Προβάδισμα Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προηγείται με ποσοστό 23,9% στην πρόθεση ψήφου για τις εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρίας Alco, σε δείγμα 800 ατόμων, τα οποία δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ακολουθούν ο Γιάννης Ιωαννίδης με 17,9%, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 9,6%, ο Μάρκος Μπόλαρης με 9,5%, ο Γιάννης Ζιώγας με 4%, ο Νίκος Χρυσομάλλης με 3,5%, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος με 2,1%, η Νιόβη Παυλίδου με 1,8% και ο Θανάσης Αγαπητός με 1,1%.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Bloggers, Δυναμικά στον αγώνα της Ενημέρωσης!

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

ΑΠΕΡΓΙΑ χθές και σήμερα στα ΜΜΕ, τι παράξενη σύμπτωση Θεέ μου, τις ώρες που έρχεται στη Βουλή το περιβόητο ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ εξαιτίας του οποίου «τρόμαξαν πάλι καρδιές και καρδούλες» στην Συν-Κυβέρνηση.

Επειδή συνέβη ξανά ζητώντας συγνώμη θα κουράσω τους φίλους bloggers ελπίζοντας σε ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!..