Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Οξύ επεισόδιο μεταξύ Χρυσοχοΐδη - Βενιζέλου

Χρυσοχοΐδης: Έπρεπε να δεχθείς τα μέτρα - Βενιζέλος: Είσαι υπονομευτής, φύγε από γραφείο μου!

Εξαιρετικά οξείς τόνοι επικράτησαν στο ΠΑΣΟΚ έπειτα από τη λήξη της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ένας από τους βουλευτές του κόμματος που διαφωνεί με τους σημερινούς χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστήριξε σε κατ' ιδίαν συνομιλια του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή, ότι ο τελευταίος θα έπρεπε να μην έχει διαφωνήσει με τον πρωθυπουργό, αποδεχόμενος τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε εξαιρετικά αυστηρό ύφος τον κατηγόρησε ως υπονομευτή, απαιτώντας από τον πρώην υπουργό να βγεί από το γραφείο του.

2ο Stanos Festival 2012

Δελτίο Τύπου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Στανού Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΘΥΕΛΛΑ» Στανού  στα πλαίσια του STANOS FESTIVAL  διοργανώνουν το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012  για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά reggae / dub βραδιά , φιλοξενώντας   δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της reggae ελληνικής σκηνής.

Στην σκηνή του 2ND STANOS FESTIVAL 2012  θα βρεθούν οι :

Global vibe (reggae / dub )
Κακό Συναπάντημα   (reggae / dub  )
2ND STANOS FESTIVAL 2012

Διοργάνωση : Πολιτιστικός Σύλλογος – Α.Σ«ΘΥΕΛΛΑ»
GLOBAL  VIBE
ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
After REGGAE Party

Ο Δον Κιχώτης στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής


Ο ΔΟΝ  ΚΙΧΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η παιδική θεατρική παράσταση «Δον Κιχώτης» θα παρουσιαστεί από το θέατρο «Αθήναιον» , στο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, την Πέμπτη  9 Αυγούστου και ώρα 21.30, στο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για το γνωστό έργο του Μιχαήλ Θερβάντες που συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους. Τα βαθιά του νοήματα και η δεξιοτεχνία των επαγγελματιών ηθοποιών καθώς και η σκηνοθεσία του έμπειρου σκηνοθέτη Παντελή Καραγιάννη, αναμένεται να «ταξιδέψουν» για δύο ώρες τους θεατές στον κόσμο του ρομαντικού ιππότη Δον Κιχώτη.

Χρυσή Αυγή: Ερώτηση προς τον Υπ. Υγείας για τις επισχέσεις εργασίας στο Γ.Ν. Χαλκιδικής & στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος


Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό υγείας, σχετικά με τις επισχέσεις εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, καθώς και στα νοσοκομεία της Κομοτηνής, των Σερρών, της Καβάλας και στο νοσοκομείο "Γ.Παπανικολάου" Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, «επιδημία» επισχέσεων από ειδικευόμενους γιατρούς προκαλεί «έμφραγμα» στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

ΕΛΣΤΑΤ: Στους 9.903.268 ανέρχονται οι Ελληνες

Στην Αττική συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος πληθυσμός της χώρας

Σε 9.903.268 ανέρχεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011.

Στην Αττική, με βάση την απογραφή, συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος πληθυσμός της χώρας. Πιο συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών σύμφωνα με τα αποτελέσματα της απογραφής, ο πληθυσμός ανέρχεται σε 750.982, με τον Δήμο Αθηναίων και καταγράφει πληθυσμό 467.108 άτομα.