Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής, του Δήμου Βισαλτίας

Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής: Ετήσιος χορός 2010

κλικ στην αφίσα για μεγέθυνση

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Θανάσης Βέγγος


Σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Θανάσης Βέγγος, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη το Σάββατο.
Κρίσιμη αλλά σταθερή θεωρείται η κατάστασή του από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.
Ο Θανάσης Βέγγος υπεβλήθη σε επέμβαση στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" το Σάββατο, μετά από εγκεφαλική αιμορραγία. Σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Πηγή: Nooz.gr

ΣτΕ: Δεν υπάρχει παραβίαση δικαιωμάτων των μουσουλμάνων στα Δωδεκάνησα


Δεν υπάρχει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων της Ρόδου και Κω με υπόβαθρο τουρκικής κουλτούρας, σύμφωνα με την Επιτροπή Νομικών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η Επιτροπή Νομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα Έκθεση του Ελβετού βουλευτή Άντρεας Γκρος για την κατάσταση των Ελλήνων υπηκόων που έχουν υπόβαθρο τουρκικής κουλτούρας, των ελληνικών νησιών της Ρόδου και της Κω, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής, βουλευτής του ΔΗΣΥ, Χρήστος Πουργουρίδης. Εναντίον της Έκθεσης, ανέφερε, ψήφισαν μόνον οι παρευρισκόμενοι Τούρκοι βουλευτές.

Ο κ. Πουργουρίδης τόνισε ότι στην Έκθεσή του ο εισηγητής αναφέρει πως «δεν έχει παρατηρήσει καμία παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των κατοίκων που έχουν υπόβαθρο τουρκικής κουλτούρας στα δύο αυτά νησιά».

Ευχές από το ΚΕΣΥΠ Πολυγύρου


Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Πολυγύρου

σας εύχεται ολόψυχα

"Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2011"

Συλλογή 1 εκ υπογραφών: Το νέο προπαγανδιστικό πυροτέχνημα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ο τρόπος με τον οποίο ο πρωθυπουργός προσπαθεί κάθε φορά να κατευνάσει το κομματικό του ακροατήριο, είτε πρόκειται για τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου, είτε για τα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος – τουλάχιστον από προπαγανδιστικής πλευράς.

Το τελευταίο επεισόδιο απόσπασης του ενδιαφέροντος από τα ζέοντα ζητήματα – τον προϋπολογισμό, τα μέτρα, τα εργασιακά, τις ΔΕΚΟ, τις νέες αποκρατικοποιήσεις – γράφτηκε το περασμένο Σάββατο, κατά την εμφάνιση του κ. Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, όπου ήταν και ο μοναδικός ομιλητής.

Με πρόσφατη την διαγραφή του βουλευτή Β. Παπαχρήστου, εκ των πιο θερμών υποστηρικτών και συνεργατών του, με ένα διάχυτο μούδιασμα παντού, ο κ. Παπανδρέου έθεσε τον επόμενο προπαγανδιστικό στόχο.

Ερωτήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου στη βουλή

κλικ στις ερωτήσεις για μεγέθυνση

Διαρροή Πετρελαίου, πολικό ψύχος και το «Ρεύμα του Κόλπου»


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ότι η Αγγλία δεν φημίζεται για το κλίμα της είναι γνωστό όπως είναι και το σχετικό χιούμορ των Βρετανών οι οποίοι όταν ακούν από ένα ξένο επισκέπτη να σχολιάζει αρνητικά τη βροχή του λένε «περίμενε μια ώρα…» ή να ξαφνιάζεται από τη λιακάδα τον επαναφέρουν στην τάξη με την ίδια φράση «περίμενε μια ώρα…»

Ότι οι χειμώνες είναι χειμώνες στην Αγγλία είναι γνωστό, αλλά είναι λιγότερο γνωστό το γεγονός ότι τα βρετανικά νησιά βρίσκονται στον ίδιο παράλληλο με την…Σιβηρία! Το ψύχος όμως, αν και έντονο, δεν μοιάζει με εκείνο της Σιβηρίας!

Επιστολή του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Θηβών στον Κάρολο Παπούλια


17. 12. 2010

Πρός  τόν

Εξοχώτατο  Πρόεδρο  τής  Ελληνικής  Δημοκρατίας  Κο  Κάρολο  Παπούλια

Βασ. Γεωργίου  Β΄ 2, Αθήνα, 10028

Θέμα : Συνεχείς  αναβολές  στην  εκδίκαση  υποθέσεως  στο  3μελές  Εφετείο  Κακουργημάτων

Κοινοποιήσεις (προς  ενέργειαν)
Πρόεδρο & Αντιπρόεδρο  Κυβερνήσεως, Πολιτικές  Ηγεσίες  Υπουργείων Δικαιοσύνης & Υγείας,
Πρόεδρο  & Εισαγγελέα  του  Αρείου  Πάγου,
Γενικό  Επιθεωρητή  Δημ. Διοικήσεως, Συνήγορο  του  Πολίτη,
Προέδρους  &  Μέλη  των  Διαρκών  Επιτροπών  της  Βουλής :
Οικονομικών  Υποθέσεων – Κοινωνικών  Υποθέσεων – Δημ. Διοικήσεως, Τάξεως & Δικαιοσύνης
Προέδρους  &  Μέλη  των  Ειδικών  Μονίμων  Επιτροπών  της  Βουλής :