Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εύθυμης Καρανάσιος: "Διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας"

Στην πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων χρόνων που διανύει η πατρίδα μας καλούμαστε να επιλέξουμε μια νέα κυβέρνηση, αυτοδύναμη, αποτελεσματική, αποφασισμένη να οδηγήσει τους Έλληνες στο δρόμο της ανάπτυξης και της ελπίδας.

Στη σύντομη προεκλογική περίοδο που διανύουμε καλούμαστε να πιστέψουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και οι Έλληνες να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Είναι αλήθεια ότι τα δύο τελευταία χρόνια οι Έλληνες έχασαν το ισχυρότερο όπλο τους, το χαμόγελο. Έχασαν την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο αύριο.

Φίλες και φίλοι, επιβάλλεται να πιστέψουμε στο νέο μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας, στη «Νέα Μεταπολίτευση» η οποία φέρνει το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που απενοχοποιεί την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα.

Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της Μαρίκας Μητσοτάκη

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρίκα Μητσοτάκη η οποία νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή λόγω των σοβαρών επιπλοκών από τις πολυοργανικές βλάβες που έχει υποστεί.

Η Μαρίκα Μητσοτάκη βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, ενώ στο πλευρό της είναι διαρκώς ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.

Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβαλε την περιοδεία της στο Βόλο για να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της.

Πηγή: The Best

Ματ και συρματοπλέγματα το σκηνικό της Πρωτομαγιάς στις Σκουριές Χαλκιδικής

*Η φωτογραφία είναι από το Χοντρό Δέντρο, 25 Μαρτίου 2012.
Από τις 9:00 π.μ., ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στη θέση “Χοντρό Δέντρο”, στη διασταύρωση του δρόμου για Σκουριές όπου πολίτες έχουν δώσει ραντεβού για την Πρωτομαγιά πάνω στο βουνό.

Σύμφωνα με το antigoldgreece.wordpress.com, επάνω στις Σκουριές, οι μπάρες που έκλειναν το δρόμο είναι τώρα ανοιχτές. Υπάρχουν συρματοπλέγματα αριστερά και δεξιά του δρόμου που αποκλείουν την πρόσβαση προς το παλιό όρυγμα και προς το χώρο όπου βρίσκονται τα κοντέινερς της εταιρείας.

Κλούβα με ΜΑΤ και τέσσερα περιπολικά βρίσκονται στη διασταύρωση των Πλανών, μεταξύ Ιερισσού και Μ. Παναγίας.

Πηγή: Seleo