Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εύθυμης Καρανάσιος: "Διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας"

Στην πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων χρόνων που διανύει η πατρίδα μας καλούμαστε να επιλέξουμε μια νέα κυβέρνηση, αυτοδύναμη, αποτελεσματική, αποφασισμένη να οδηγήσει τους Έλληνες στο δρόμο της ανάπτυξης και της ελπίδας.

Στη σύντομη προεκλογική περίοδο που διανύουμε καλούμαστε να πιστέψουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και οι Έλληνες να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Είναι αλήθεια ότι τα δύο τελευταία χρόνια οι Έλληνες έχασαν το ισχυρότερο όπλο τους, το χαμόγελο. Έχασαν την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο αύριο.

Φίλες και φίλοι, επιβάλλεται να πιστέψουμε στο νέο μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας, στη «Νέα Μεταπολίτευση» η οποία φέρνει το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που απενοχοποιεί την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα.
Που ανακαλύπτει την εξωστρέφεια και πατάσσει τη γραφειοκρατία. Που χτυπά τις συντεχνίες και τη διαπλοκή. Που δείχνει εμπιστοσύνη σε όλους τους πολίτες και τους επιχειρηματίες. Που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα του Έλληνα.

Η νέα Ελλάδα θα οικοδομηθεί και με τη δική σας επιλογή και ψήφο. Γι’ αυτό και πάλι είμαι παρών διεκδικώντας τη δυνατότητα να παλέψω με γνώση, με εμπειρία, με δουλειά για τα ζητήματα του τόπου μας. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να επανακινήσουμε την Ελλάδα και να της δώσουμε τη θέση που της αξίζει. Είμαι πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: