Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Απίστευτη φωτό: Το πρώτο κομπιούτερ καταφθάνει στο Δημαρχείο

Μισό αιώνα πριν μια ντουζίνα εργάτες προσπαθούν να μεταφέρουν το πρώτο κομπιούτερ του δήμου του Νόριτς στο Δημαρχείο. Εκπληκτική φωτογραφία που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα από το δήμο της βρετανικής πόλης.

Πηγή: TheInsider

Η δεξιά πλατφόρμα Βορίδη και οι βλέψεις για την αρχηγία του κόμματος

ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ

Γράφει ο Θέμης Δαγκλής

Στην πολιτική μας ζωή η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έγινε δεκτή με μεγάλη δυσπιστία, ως προς τις πιθανές αντοχές της. Το απώτερο όριο για πολλούς ήταν να πάει αυτή η κυβέρνηση ως τις Ευρωεκλογές, ως πιθανό σημείο κατάρρευσης θεωρείτο το Φθινόπωρο, ο Οκτώβρης ή ο Νοέμβρης μετά τις γερμανικές εκλογές. Από το περασμένο Σάββατο  και αυτό το όριο φαντάζει εξαιρετικά αισιόδοξο.

Το ότι κανείς στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ δεν ενθουσιάστηκε με την προοπτική μιας κυβέρνησης των δύο μεγάλων κομμάτων ήταν γνωστό. Το ότι όμως  η υφιστάμενη αντιπαλότητα θα μετατρεπόταν σε ανοικτό πόλεμο εντός λίγων ωρών ήταν μια απροσδόκητη εξέλιξη που δεν υπακούει σε καμιά άλλη λογική, πλην της προσωπικής, δηλαδή της μικροκομματικής σκοπιμότητας.

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής σε σώμα

Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής
Γεώργιος Παπαδόπουλος
Αναπληρώτρια Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής
Αντιγόνη Πινακίδου
Υπεύθυνος Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής
Χρήστος Κομπόγιαννος
Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής
Κατερίνα Βαγιωνά

Γ. Παναγιωτακόπουλος: Αποχωρίζομαι το σάπιο καθεστώς

O επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γ. Παναγιωτακόπουλος.
MOTION TEAM/ΦΑΝΗ ΤΡΨΑΝΗ

 Νέα σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ασκεί ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος σε ανοιχτή επιστολή, με την οποία επισημοποιεί την αποχώρησή του από το Κίνημα.

Ταυτόχρονα, δηλώνει έτοιμος να ενταχθεί «σε κάθε προσπάθεια ανατροπής της σημερινής κατάντιας και σε κάθε σοβαρή προσπάθεια ανασύστασης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», εκφράζοντας την ελπίδα ότι «δε θα αργήσει αυτή η μέρα».

«Δεν αποχωρώ από το ΠΑΣΟΚ, αλλά από αυτό που σήμερα έχει αυτό το όνομα», αναφέρει ο κ. Παναγιωτακόπουλος και προσθέτει: «Αποχωρίζομαι το σάπιο καθεστώς που έταξε στόχο της πολιτικής του παρουσίας τη διάλυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης».