Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΝΝΕΔ: 4youth festival


Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2010

H Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενίσχυση της φωνής των νέων ανθρώπων, σπάει τα τείχη και βγαίνει μπροστά, προκειμένου να ενημερώσει, να προβληματιστεί και να διασκεδάσει, παρέα με νέες και νέους σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας.

Το ραντεβού έχει δοθεί:

- Λάρισα, 24/9 Πλατεία Ταχυδρομείου

- Θεσσαλονίκη, 25-26/9, Παραλία Λευκού Πύργου

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών



Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και ευρωβουλευτών για τη χρήση του 2008. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών έχουν ως εξής:

Γιώργος Α. Παπανδρέου

Ο πρωθυπουργός δηλώνει εισοδήματα για το 2008 από τη βουλευτική αποζημίωση 126.205 ευρώ (72.269,74 αφορολόγητα) καθώς και εισόδημα από άλλες πηγές 551 ευρώ, ενώ η σύζυγός του δηλώνει εισόδημα 10.165 ευρώ.

Τι συμβολίζει το "αστερι της Βεργινας";


οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά".

Στο νόμισμα αυτό, οι Έλληνες μυημένοι μας έδωσαν ένα μήνυμα γραμμένο σε "ιερογλυφικά". Στη μια πλευρά του νομίσματος εμφανίζεται ο Αλέξανδρος με μια κορδέλα στα μαλλιά, σύμβολο του μυημένου στα Ελληνικά Μυστήρια και με τα κέρατα του Άμμωνος Διός που σημαίνουν την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο λοβών του εγκεφάλου, πράγμα που συμβαίνει μόνον σε λίγους μυημένους και σε ακόμη λιγότερους προικι­σμένους από τη φύση, γι' αυτό και μετωπικές ...οργανώσεις των εχθρών του Ελληνισμού με καλυμμένα ερωτηματολόγια ή και ανοιχτά ακόμη, διαδίδουν πως κάνουν ελέγχους δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, για να εντοπίσουν τους προικισμένους Έλληνες και να τους εξοντώσουν.

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής


Ν Ο Δ Ε
Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

22ας Απριλίου & Μακεδονίας
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Τηλ.: 23710 22772
Φαξ: 23710 23862
E-mail: ndhalkid@otenet.gr

Πολύγυρος, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της στον Πολύγυρο με θέμα «Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010», στην οποία συμμετείχαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Γεώργιος Βαγιωνάς, ο πρώην Βουλευτής Βασίλειος Πάππας,

Επίσκεψη Ψωμιάδη στη Σιθωνία


Υπ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
giorgoshalk@gmail.com

Πολύγυρος 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Τετάρτη 22/9, στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Κ.Μ. κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο θα επισκεφθεί το Δήμο Σιθωνίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κέντρο Blue Sea (Νικήτη).   

Από το Γραφείο Τύπου

"Ελληναράς" ο Bono..


Τελικά κάτι τρέχει με τον Bono των U2.

Στη συναυλία της Αθήνας έκανε εντύπωση όταν αποκαλώντας τα μέλη τoυ γκρούπ με ονόματα θεών και ηρώων της Ελληνικής μυθολογίας και Ιστορίας διάλεξε για τον εαυτό του και αυτοσυστήθηκε ως M.Αλέξανδρος..

Στη συνέχεια όμως κατάφερε να εκνευρίσει τους Τούρκους και να ξεκινήσει σκληρή διαμάχη στο διαδίκτυο όταν μια μέρα πριν τη συναυλία της Κωσταντινούπολης (που ακολούθησε αυτή της Αθήνας) μιλώντας σε...promo video στο κανάλι των U2 στο Υοutube αποκάλεσε την Πόλη με το όνομά της!