Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"Τρικλοποδιά" 'Ανθιμου στο μετρό Θεσσαλονίκης


Νέα τρικλοποδιά βάζει ο μητροπολίτης Ανθιμος στο μετρό Θεσσαλονίκης, με νέα προσφυγή στο ΣτΕ  με αφορμή το «Παπάφειο». Αυτήν τη φορά προσφεύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης της πρώην υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, σύμφωνα με την οποία η έκταση του «Παπάφειου» ανήκει στο υπουργείο Υγείας, όπως και το ίδρυμα.

Με την προσφυγή αυτή, ο μητροπολίτης Ανθιμος θέλει να διεκδικήσει την αποζημίωση από την απαλλοτρίωση της έκτασης του «Παπάφειου», που διατέθηκε για να γίνουν τα έργα του μετρό.

Στο μεταξύ, η ίδια η πραγματικότητα γκρεμίζει τις αξιώσεις του μητροπολίτη Ανθιμου για τη μη κοπή δέντρων στην αυλή του ιδρύματος, ώστε να γίνει ο σταθμός του μετρό.

Ο Αντώνης Σαμαράς στην εκπομπή «Ανατροπή» Ολόκληρη η συνέντευξη


Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ:
«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Μαζί μας απόψε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Καλησπέρα κ. Πρόεδρε».

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ:
«Καλησπέρα σας».

Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ:
«Θα ξεκινήσω από την αυτονόητη ερώτηση των ημερών, αυτή που αναρωτιούνται υποθέτω πολλοί Έλληνες σήμερα το βράδυ στα σπίτια τους. Ο Πρωθυπουργός συνέδεσε το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό, που θεωρεί ικανοποιητικό. Εσείς πιστεύετε ότι θα πάμε σε εκλογές;»

Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Πάνα Απόστολου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκιδική, 1 Νοεμβρίου 2010

Θέμα : Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Πάνα Απόστολου για την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν :

Στις 16.30 την Χανιώτη – Ομιλία στην αίθουσα του Δημαρχείου Παλλήνης
Στις 18.30 την Ποτείδαια
Στις 19.00 τον Αγ. Μάμα
Στις 19.30 τα Ν. Πλάγια και τα Φλογητά

Ομιλία του υπ. Δημάρχου Σιθωνίας, Βαρσάμη Γιοβανούδα, αύριο στο Μεταγγίτσι



Βαρσάμης Γιοβανούδας
Υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Βαρσάμης Γιοβανούδας θα μιλήσει την 2η Νοεμβρίου 2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 στο Μεταγγίτσι σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού. 
Από το γραφείο τύπου

Αποκάλυψη από το blog "Το στίγμα"

πηγή εγγράφου: Το στίγμα

Σύμφωνα με την δημοσίευση του blog "το στίγμα", υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής, έχει καταδικαστεί για απάτη.

Αναμένουμε ανακοίνωση των αρμοδίων, της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής και του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη, Πάνα Απόστολου.

Γιατί όπως πολύ σωστά γράφει "το στίγμα", οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν πριν πάνε για να ψηφίσουν.

Θες κοτόπουλο με κάρυ; Να ψηφίσεις τον Μπουτάρη

“Καταρρέει” ο κυρ Γιάννης


Σε μια προδιαγεγραμμένη ήττα στον Δήμο Θεσσαλονίκης βαδίζει ο Γ. Μπουτάρης, αποτέλεσμα λανθασμένων κινήσεων και ατυχών δηλώσεών του το τελευταίο διάστημα που επιδείνωσαν το εξ αρχής αρνητικό κλίμα.

Αποκορύφωμα η διαμάχη του με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο με κατηγορίες και χαρακτηρισμούς που ενόχλησαν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της πόλης, προκαλώντας τη δυσφορίας ακόμη και τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ. “Το να συγκρούεται με τον Άνθιμο παραμονές των εκλογών είναι σκέτη αυτοκτονία”, σημείωναν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι... κανένας από τους υπουργούς ή τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν βγήκε να υποστηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο. Ένας-δύο εξ αυτών στις σχετικές ερωτήσεις απαντούσαν “με με μπλέκετε με τον Μπουτάρη!”.

Ομιλία του υπ. Δημοτικού Συμβούλου, Πέτρου Εγγλέζου, αύριο στην Θεσσαλονίκη


Πέτρος Εγγλέζος

Οικονομολόγος- Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Γενικός Γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ε’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσ/νίκης

Θεσσαλονίκη, 01 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010  και ώρα 19.30 στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλάς ο Πέτρος Εγγλέζος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” του υποψήφιου Δημάρχου κ. Κώστα Γκιουλέκα, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα:

«Μαζί για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, μια Θεσσαλονίκη με χαμόγελο».

Πρόγραμμα ομιλιών Βλαχόπουλου Μιχαήλ - Ανάπτυξη Τώρα


Οι προγραμματισμένες ομιλίες του υποψήφιου Δημάρχου Βλαχόπουλου Μιχαήλ για την τρέχουσα εβδομάδα είναι:

Δευτέρα 1/11/2010
18:00 Πυργαδίκια
19:30 Γομάτι

Τρίτη 2/11/2010
17:00 Αμμουλιανή

Τετάρτη 3/11/2010
18:00 Μεγάλη Παναγία

Πέμπτη 4/11/2010
18:00 Παλαιοχώρι

Παρασκευή 5/11/2010
18:00 Ιερισσός

Πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου


Πολύγυρος 1 Νοεμβρίου 2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Σήμερα Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στις 09.30 το πρωί  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας κ. Δημήτριο Βαρνάβα και ενημερώθηκε για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία.

Στις 11:00 συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αρναίας και στις 19:30 το βράδυ θα παραστεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με ομιλητή τον Υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 18:00 θα επισκεφθεί το Στανό και στις 19:00 θα επισκεφθεί την Αρναία. Στις 22:00 θα δώσει συνέντευξη στην TV Χαλκιδική.

Από το Γραφείο Τύπου

Συμμετοχή της Χριστιανικής Εναλλακτικής Κίνησης στις εκλογές αιρετών για ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ


…όπου και να σας βρίσκει το κακό αδελφοί
όπου και να θολώνει ο νους σας
μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό
και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη…
«Άξιον Εστί» Οδυσσέας Ελύτης

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Τι να θέλει να πει ο ποιητής με τούτα τα λόγια στη νεοελληνική μας πραγματικότητα των Μνημονίων, του Δ.Ν.Τ., του «Νέου Σχολείου»;

Ο κυρ – Αλέξανδρος κουβαλώντας βιωματικά την Παράδοση του τόπου του, έζησε απλά και λιτά «δι’ εξοικονομήσεως». Ο Σολωμός δεν είχε άλλο στο μυαλό του «πάρεξ ελευθερία και γλώσσα». Κι εμείς οι Νεοέλληνες τι έχουμε τώρα;

Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Πάνα Απόστολου, για σήμερα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκιδική, 1 Νοεμβρίου 2010

Θέμα : Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Πάνα Απόστολου για την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας :

Στις 18.00 θα παραβρεθεί στην Περιφερειακή συνάντηση στελεχών Κεντρικής Μακεδονίας με την παρουσία του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.

Στις 21.00 θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο TV Χαλκιδική.

Στις 22.00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Χαλκιδικής.

Πιπερόπουλος: λαϊκά το λέμε…«Ξεβράκωμα»!


Υποτίθεται ότι οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι θέμα των τοπικών κοινωνιών όπου Κόμματα και Κυβερνήσεις…δεν έχουν θέση!
Αυτό ήταν ανέκαθεν χοντροκομμένο ψέμα (όλοι το είχαν τούμπανο και μείς κρυφό καμάρι) αλλά φέτος με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ βιώνουμε ξαφνικά μια πολιτική πραγματικότητα που ίσως λίγο άκομψα αλλά πολύ εύστοχα ο Λαός μας χαρακτηρίζει ως απόλυτο …ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!
Οι μάσκες έπεσαν και τα Κόμματα μπήκαν ΦΑΝΕΡΑ, πανηγυρικά και ΕΠΙΣΗΜΑ με πλούσιες παροχές στο χορό της διεκδίκησης θώκων εξουσίας σε Δήμους και Περιφέρειες!

Αυτά συμβαίνουν στα κατεχόμενα, στο τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος

Η ελληνίδα Μάτα Χάρι


Γράμματα από το μέτωπο του πολέμου και πολλές ευχαριστήριες επιστολές (παραθέτουμε το περιεχόμενο δύο εξ αυτών) που σήμερα αποτελούν ιστορικά ντοκουμέντα, είχαν παραλήπτη την ελληνίδα "Μάτα Χάρι", τη γυναίκα που με τον κωδικό "Παυλόσκαγια 13" και με τις ειδικές ικανότητές της, όχι μόνο οργάνωνε συσσίτια στη διάρκεια της ιταλικής κατοχής στην Αθήνα, αλλά με τις γνωριμίες της κατόρθωσε να μεσολαβήσει και να απελευθερώσει έλληνες αντάρτες που κρατούνταν από Γερμανούς.

Της Στελίνας Μαργραιρτίδου 

Η Ελένη Κικίδου, μαθήτρια του διάσημου τότε Άγγελου Τανάγρα και διαισθητικός με ξεχωριστές τηλεπαθητικές ικανότητες, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ιταλούς κατακτητές, ούτε όμως και από τους ανθρώπους της αντίστασης, οι οποίοι τη στρατολόγησαν.

Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Θωμά Καπλάνη, στο SuperTv - μέρος Α

Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Θωμά Καπλάνη, στο SuperΤv - μέρος Β

Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Θωμά Καπλάνη, στο SuperTv - μέρος Γ

Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Θωμά Καπλάνη, στο SuperTv - μέρος Δ

Πρόγραμμα ομιλιών του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου


Πολύγυρος 31.10.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ
Υποψήφιου Δημάρχου Πολυγύρου
κ. Αστέριου Ζωγράφου

Αύριο Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2010 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος  θα μιλήσει στις 18:00 στο Κελλί, στις 19:00 στα Πλανά και στις 20:00 στα Βραστά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ